header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Meverly Adjhei Benjamin kondigt oktober release en boekpresentatie persconferentie voor \’System vs. Creator\’ aan

Oct 12, 2023 9:29 AM ET

Den Haag – 29 september 2023 – Financieel expert en auteur Meverly Adjhei Benjamin heeft de datum voor de lancering van \’System Vs. Creator\’ en een bijbehorend evenement in Den Haag bekendgemaakt.

Op 11 oktober zal de auteur het boek voor het eerst aan het publiek presenteren tijdens een persconferentie in Den Haag Conference Centre New Babylon.

Het boek \’System Vs. Creator\’ is een verslag van de postmoderne samenleving die geobsedeerd is door roem, fortuin en beroemdheid.

Meverly Adjhei Benjamin is een Nederlands-Ghanese auteur, doorgewinterde advocaat en expert op het gebied van corporate governance. Als financieel analist, die toegang heeft tot de achterdeurtjes van \’s werelds grootste banken, bedrijven en overheidsinstellingen, zet Benjamin vraagtekens bij de plaats die gevestigde instellingen innemen in de eenentwintigste eeuw.

“We leven in een ingewikkelde wereld. Alles – onderwijs, carriere, relaties, gezondheid en welzijn – wordt steeds complexer.”

In \’System Vs. Creator\’ verkent de auteur de nieuwe manieren waarop de maatschappij de inspiratie kan vinden om het beste uit haar talenten te halen.

“Regeringen en de academische wereld zijn er niet in geslaagd om veiligheid of stabiliteit te bieden. Zijn dingen als geloof en doorzettingsvermogen nog relevant? Hoe gaan we nu verder?”

Het boek nodigt lezers uit om naar een toekomst te kijken waarin elk lid van de samenleving een kans heeft om zijn dromen te vervullen, ondanks de toenemende complexiteit van onze wereld.

Geinspireerd door het werk van rechter Cary, dat de auteur relevant acht voor de hedendaagse uitdagingen, stelt Meverly Adjhei Benjamin een provocerende vraag: “Werken de systemen voor ons? Of andersom?”

Het lanceringsevenement \’System Vs. Creator\’ brengt een eclectische groep mediaprofessionals, auteurs, aspirant-schrijvers en boekenliefhebbers samen die de gelegenheid krijgen om de presentatie van de auteur bij te wonen.

Verder bevat de agenda van de persconferentie een interview, een Q&A-sessie en een signeersessie waarbij de aanwezigen worden uitgenodigd om op een conversationele manier na te denken over de balans tussen de huidige systemen en creativiteit. Er zijn beperkte plaatsen beschikbaar voor RSVP via Eventbrite.

System Vs. Creator\’ is verkrijgbaar op Amazon vanaf 10 oktober 2023.

Ga voor meer informatie naar www.meverlyadjheibenjamin.com.

Mediacontact: Jeana Martinez [email protected] 1(347) 370 3100

Over Meverly Adjhei Benjamin

Meverly Adjhei Benjamin is een Nederlands-Ghanese auteur, doorgewinterde advocaat, expert op het gebied van corporate governance, financieel analist, consultant op het gebied van bedrijfsontwikkeling en spreker. Meverly Adjhei Benjamin staat bekend om haar originele ideeen en leiderschap en levert veelvuldig bijdragen aan Yahoo, International Business Times, Fox, enz. Bovenal is Meverly een visionaire schrijfster die bekend staat om haar diepgaande verkenning van het snijvlak tussen systemen, creativiteit en de menselijke geest.

Meverly Adjhei Benjamin is op verzoek beschikbaar voor interviews

Volg Meverly op sociale media: LinkedIn, Instagram, Twitter, Facebook.


iCrowdNewswire