header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 sportcafes in Pittsburgh die het waard zijn om naar de wedstrijd te kijken

Oct 13, 2023 11:30 AM ET

Pittsburgh is een stad die leeft en ademt sport, en sommigen beweren dat er geen betere manier is om van de wedstrijd te genieten dan in een sportbar met je vrienden, een koud drankje en heerlijk eten.

Hier volgt een overzicht van de vijf beste sportcafes van Pittsburgh die de moeite waard zijn om te bezoeken, of je nu in Pittsburgh woont of er net op bezoek bent. Wees op je hoede voor de meer gepassioneerde fans – je wilt geen tand verliezen en zorg nodig hebben van een tandarts in Pittsburgh.

Dus, pak je zwarte en gele kleren en laten we ons verdiepen in de beste sportbars in Pittsburgh!

1) Bigham Tavern


Bigham Tavern ligt in Mount Washington en is een populaire plek voor de plaatselijke bevolking om naar de wedstrijd te kijken. Met zijn indrukwekkende selectie van 30 bieren en smakelijke pubgerechten zit deze bar altijd vol met sportfans die hun favoriete team aanmoedigen.

Bigham Tavern heeft veel tv-schermen, dus je hebt altijd perfect zicht op de wedstrijd, waar je ook zit of welke wedstrijd je ook wilt kijken.

2) Roodbaard op Zesde


Redbeard\’s on Sixth is de ultieme plek als je op zoek bent naar een sportbar met een leuke en levendige sfeer. Deze bar heeft een heleboel flatscreentelevisies, zodat je geen enkele wedstrijd hoeft te missen, en de muurschildering met piraten – een knipoog naar de Pittsburgh Pirates – zal je zeker verbazen.

Redbeard\’s on Sixth serveert heerlijke hamburgers, wings en ambachtelijk bier, waardoor je je gemakkelijk kunt verliezen in de spanning van de wedstrijd.

3) Carson City Saloon


Carson City Saloon is een sportbar met drie verdiepingen in de Southside van Pittsburgh, een buurt die bekend staat om zijn rijke geschiedenis. In 1896 was de ruimte waarin de bar is gevestigd zelfs de German Savings Deposit Bank.

Carson City Saloon biedt veel toegang tot het grote scherm zodat u elk moment van de wedstrijd kunt volgen – niet alleen het hoogtepunt.

4) Cupka\’s Cafe


Cupka\’s Cafe ligt aan de South Side en is een sportbar zonder franje – met een meer klassieke uitstraling – die favoriet is bij de plaatselijke bevolking.

Cupkas Cafe richt zich op bierliefhebbers met een uitgebreide selectie koud bier van de tap. Het is de perfecte plek om iets te drinken en met vrienden naar de wedstrijd te kijken.

5) Stinky\’s Bar en Grill


Als je op zoek bent naar een low-key sportbar, kijk dan niet verder dan Stinky\’s Bar and Grill in Lawrenceville. Stinky\’s heeft een klassiek sportcafe-decor en biedt een grote verscheidenheid aan bieren en bekroond eten in pubstijl, waaronder hun beroemde wings. Met 27 HD-tv\’s rond de bar kun je elk moment van de wedstrijd zien.

Pittsburgh heeft veel geweldige sportcafes om uit te kiezen. Van klassieke pubs tot trendy hotspots, deze acht bars bieden een breed scala aan ervaringen voor elke sportliefhebber. Zorg ervoordat je die facings laat doen, zodat je met die parelwitte tanden kunt pronken als je team wint.


iCrowdNewswire