header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


5 must-see ervaringen in de staat Keystone

Oct 17, 2023 9:27 AM ET

Van het schilderachtige platteland van Lancaster tot de historische bezienswaardigheden van Philadelphia en Gettysburg, Pennsylvania blijft zijn bezoekers betoveren met een scala aan adembenemende attracties. Of je nu van geschiedenis houdt of op zoek bent naar avontuur, de Keystone State heeft voor elk wat wils.

Bezoek voordat je op pad gaat een tandarts in Lancaster om je parelwitte tanden klaar te maken voor alle fotowaardige uitzichten, en bekijk deze lijst met must-see ervaringen.

1) Amish Country in Lancaster

Een bezoek aan Pennsylvania\’s Amish Country in Lancaster biedt een unieke kans om meer te leren over de manier van leven, tradities en gewoonten van de Amish gemeenschap.

Maak een ritje met een buggy door het serene en weelderige platteland en bezoek vervolgens de vele kraampjes en markten waar zelfgemaakte jam, verse producten en handgemaakte ambachten worden verkocht. Je kunt ook het Amish Village bezoeken, waar rondleidingen worden gegeven die de levensstijl, het geloof en de tradities van de Amish laten zien.

2) Independence Hall in Philadelphia

Geen reis naar Pennsylvania is compleet zonder een bezoek aan Independence Hall in Philadelphia.

Dit UNESCO Werelderfgoed is de plek waar de Onafhankelijkheidsverklaring en de Amerikaanse grondwet werden ondertekend op 4 juli 1776, een cruciaal keerpunt in de Amerikaanse geschiedenis. Rondleidingen door Independence Hall nemen je mee door de Assembly Room, waar de Founding Fathers elkaar ontmoetten, en de Long Gallery, waar origineel meubilair uit die tijd te zien is.

3) De Liberty Bell

De Liberty Bell is een van de meest iconische symbolen van de Amerikaanse geschiedenis, en terecht. De klok werd in 1751 in Engeland gegoten ter herdenking van William Penn\’s Charter of Privileges uit 1701, dat de burgers van Pennsylvania fundamentele rechten gaf zoals vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting. De klok arriveerde in 1752 in Philadelphia en werd geluid om mensen te verzamelen voor belangrijke aankondigingen en gebeurtenissen.

Vandaag de dag kun je de klok bekijken in het Liberty Bell Center, samen met tentoonstellingen die de culturele betekenis ervan onderzoeken.

4) Gettysburg Nationaal Militair Park

Gettysburg National Military Park, waar de dodelijkste veldslag van Amerika plaatsvond, biedt rondleidingen over het slagveld.

Je kunt de vele monumenten bezoeken die gewijd zijn aan degenen die vochten en stierven in het conflict, waaronder het standbeeld van president Lincoln in de Gettysburg Address. Als je er toch bent, neem dan ook de tijd om het historische stadje te bezoeken en de vele culinaire specialiteiten te proeven.

5) Duquesne Incline in Pittsburgh

Een reis naar de Keystone State is niet compleet zonder de spannende rit van de Duquesne Incline in Pittsburgh.

De helling neemt je mee op een adembenemende tocht omhoog langs de steile Mount Washington-heuvel en biedt een van de beste uitzichten over het schilderachtige Pittsburgh. U kunt een bezoek brengen aan de historische observatiedekken bovenop de berg, die een onovertroffen uitzicht bieden op de skyline van de stad en de omringende heuvels.

De rit naar boven is niet voor bangeriken, maar het is de moeite waard voor het ongelooflijke panoramische uitzicht.

Pennsylvania kan alleen maar worden beschreven als een unieke bestemming met veel bezienswaardigheden. Van de Amish-boeren in Lancaster tot de historische veldslagen in Gettysburg, er is voor iedereen wel iets speciaals te zien. Zorg ervoor dat je weet waar de spoedtandarts in de buurt is, want je zou wel eens kiespijn kunnen krijgen van het zo lang inhouden van je glimlach na een bezoek aan deze fascinerende staat.


iCrowdNewswire