header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De Law Firm Management Academy (TLFMA) – Het management van advocatenkantoren transformeren

Oct 17, 2023 3:24 PM ET

Chino, CA. 10/3/2023 – De Law Firm Management Academy (TLFMA) heeft zich ontwikkeld tot een baanbrekende bron voor eigenaars en managers van advocatenkantoren die de winstgevendheid, schaalbaarheid en algehele prestaties van hun praktijk willen verbeteren. TLFMA is opgericht met een visie om de kloof tussen juridische expertise en zakelijk inzicht te overbruggen en brengt een schat aan ervaring en expertise naar de voorhoede van de juridische sector.

Ontmoet de oprichters

Phil Blende, MA, MBA
Medeoprichter / CEO

Met een indrukwekkende staat van dienst van meer dan twee decennia is de heer Blende een erkend leider in de juridische coaching-industrie, die ongeevenaarde uitmuntendheid in coaching biedt in zowel de informatietechnologie- als de bedrijfssector.

Voordat hij zijn huidige functie opnam, bewees de heer Blende zijn scherpzinnigheid in verschillende hoedanigheden, met name als Chief Operating Officer voor verschillende prominente advocatenkantoren in Zuid-Californie. Deze ervaringen hebben hem een diepgaand inzicht gegeven in de dynamiek van het runnen van succesvolle juridische operaties. Zijn technische bekwaamheid werd aangescherpt in zijn rollen als IT Manager voor gerenommeerde kantoren zoals Lexxiom Inc, The Mossler Law Firm en The Seideman Law Firm.

Momenteel gebruikt de heer Blende zijn rijkdom aan kennis en ervaring in een nieuwe onderneming: het schrijven van een baanbrekend boek getiteld“The Non-Attorney COO Handbook Vol I. Maximizing Efficiency and Profitability in Law Firms. Met dit boek wil hij zijn inzichten delen en de weg vrijmaken voor een nieuw tijdperk van effectief en winstgevend advocatenkantoormanagement.

Greg Borgardt, CPA, MBA
Medeoprichter / CFO

Greg Borgardt is een zeer ervaren Certified Public Accountant (CPA) met uitgebreide ervaring als Chief Financial Officer (CFO) in de juridische sector. Hij staat bekend om zijn expertise in financieel management, strategische planning en operationele efficientie en heeft een cruciale rol gespeeld in het optimaliseren van financiele prestaties en het stimuleren van groei voor advocatenkantoren.

Hij heeft een bachelor in bedrijfsmanagement en een master in boekhouding en ondernemerschap en is een erkend Certified Public Accountant (CPA). Zijn educatieve achtergrond, in combinatie met zijn professionele certificering, heeft hem toegerust met een uitgebreid begrip van boekhoudkundige principes, financiele regelgeving en bedrijfsstrategie.

In zijn rol als CFO van een prestigieus advocatenkantoor houdt de heer Borgardt toezicht op alle aspecten van financiele planning en analyse. Hij heeft met succes financiele controles geimplementeerd, strategische budgetten ontwikkeld en inzichtelijke financiele rapporten verstrekt aan de belangrijkste belanghebbenden. Door de financiele prestaties nauwlettend in de gaten te houden en groeikansen te identificeren, speelde de heer Borgardt een centrale rol bij het stimuleren van de omzetgroei en het maximaliseren van de winstgevendheid. Hij heeft met succes kostenbesparende initiatieven geimplementeerd en mogelijkheden geidentificeerd voor het diversifieren van inkomsten. Door het uitvoeren van uitgebreide financiele analyses heeft hij gebieden geidentificeerd voor operationele verbetering, waardoor het advocatenkantoor de toewijzing van middelen heeft kunnen optimaliseren en de algehele efficientie heeft kunnen verbeteren.

April Bayonne, JD, MBA
Medeoprichter / President

April Bayonne is een vooraanstaand jurist met een uitgebreide academische achtergrond in business en rechten. Als trotse alumnus van de University of Arkansas, Fort Smith, behaalde mevrouw Bayonne haar Bachelor of Science in Business Administration.

Haar dorst naar kennis stopte daar niet; ze vervolgde en behaalde vervolgens een graad in de rechten aan de gewaardeerde William H. Bowen School of Law.

Als aanvulling op haar juridische vaardigheden, heeft ze ook een Master of Business Management (MBA) van de Universiteit van Arkansas in Little Rock, wat haar zakelijk inzicht versterkt.

Waarom TLFMA werd opgericht

De oprichting van The Law Firm Management Academy (TLFMA) is geworteld in een fundamentele waarheid: advocaten, ondanks hun ongeevenaarde juridische scherpzinnigheid, worstelen vaak met de fijne kneepjes van het efficient beheren van een advocatenkantoor. Juridisch onderwijs legt een aanzienlijke nadruk op de kunst van het effectief en ethisch juridische handelen, maar laat juridische professionals vaak achter zonder de essentiele vaardigheden die nodig zijn om een succesvol bedrijf te runnen. “In het sterk concurrerende juridische landschap van vandaag de dag is het belangrijker dan ooit dat advocaten over robuuste zakelijke managementvaardigheden beschikken”, zegt Phil Blende, CEO van TLFMA. “De Academy is zorgvuldig ontworpen om advocaten in staat te stellen de vaardigheden aan te scherpen die nodig zijn om hun bedrijven naar triomf te leiden.” De oprichters, met uitgebreide ervaring in advocatenkantoren, erkenden deze kritieke leemte en richtten TLFMA op om eigenaren van advocatenkantoren te voorzien van de onmisbare tools die nodig zijn om efficiente en winstgevende groei en schaalbaarheid te bevorderen.

Introductieaanbieding!

Tot oktober 2023 biedt TLFMA een COMPLIMENTARY beoordeling van beleid, processen en systeemdocumentatie. Deze uitgebreide beoordeling omvat een nauwgezette top-down analyse van de bestaande beleidsregels, processen en systemen van het bedrijf, vergezeld van deskundige aanbevelingen voor verbetering. Houd er rekening mee dat dit een UITSLUITEND EN BEPERKT AANBOD is voor de eerste 50 bedrijven die in de maand oktober contact met ons opnemen. Er is veel vraag naar deze reviews, dus we vragen u dringend om snel te handelen om uw plaats veilig te stellen.

Om gebruik te maken van deze waardevolle kans, kunt u telefonisch contact opnemen met The Academy via (844) 672-4736. Je kunt ook je gratis beoordeling aanvragen door naar onze website te gaan en het contactformulier in te vullen.


iCrowdNewswire