header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


QIXAS VERWELKOMT AMY HOMAN EN JASON SPANOS ALS VICE PRESIDENTEN OM GROEI EN TRANSFORMATIE TE STIMULEREN

Oct 17, 2023 10:10 AM ET

Qixas-large-vert

Qixas, een toonaangevende leverancier van Microsoft Dynamics-oplossingen, kondigt met trots de benoeming aan van twee ervaren professionals uit de sector, Amy Homan en Jason Spanos, als Vice Presidents. Deze strategische toevoegingen aan het executive team onderstrepen Qixas\’ niet-aflatende toewijding aan groei, innovatie en klanttevredenheid.

Amy Homan, een doorgewinterde veteraan met meer dan 23 jaar ervaring in het Microsoft Dynamics kanaal, heeft haar carriere gewijd aan het vormgeven van de strategische richting van bedrijven en excelleert in cloud computing, ISV-oplossingen en Dynamics NAV/Dynamics 365 Business Central implementatieprojecten. Als eerste vrouwelijke Vice President in het directieteam van Qixas onderstreept haar benoeming de toewijding van het bedrijf om technologiebanen toegankelijker te maken voor vrouwen en inclusie op de werkvloer te bevorderen. Na haar carriere bij de Amerikaanse marine in de constructiemechanica van de luchtvaart, heeft ze haar opleiding en ervaring in softwareontwikkeling en programmeren gebruikt om te werken met een aantal grote resellers van oplossingen, en is ze een gerenommeerde bron van informatie geworden voor partners die de cloud willen gebruiken en hun bedrijfspraktijken willen aanpassen aan de eisen van de markt. Haar toewijding aan het leveren van uitzonderlijke klantervaringen sluit perfect aan bij Qixas\’ streven naar klanttevredenheid, en de beslissing om de krachten te bundelen kwam op een moment dat Homan op zoek was naar haar volgende strategische kans.

“Ik vind het geweldig om deel uit te maken van het Qixas-team en mee te bouwen aan het bedrijf”, zegt Amy Homan. “Qixas\’ toewijding aan uitmuntendheid in klantenservice en het leveren van impactvolle projecten sluit aan bij mijn doelen, en deze synergie zal leiden tot collectief succes voor ons, onze klanten en het gehele Dynamics Channel. Mijn uitgebreide achtergrond met softwareprojecten positioneert me perfect om proceshervormingen en implementatie-efficientie te stimuleren, en uiteindelijk uitzonderlijke waarde te leveren aan onze klanten. En met mijn connecties in het kanaal ben ik klaar om nieuwe strategische relaties op te bouwen die nog betere oplossingen leveren aan ons gebruikersbestand. We zijn klaar om dingen te laten gebeuren.”

Bovendien toont Amy Homan\’s rol als President-Elect voor 2025 in het bestuur van Directions North America haar betrokkenheid bij het Microsoft-kanaal verder aan.

Naast Amy voegt Jason Spanos zich bij Qixas.

Met meer dan 27 jaar ervaring in ERP en software implementatie, brengt Jason uitgebreide kennis in uitvoerend leiderschap, project management en implementaties, en verkoop en marketing. Hij is een Professional Engineer met een Project Management Professional (PMP) titel. Hij komt bij Qixas in een cruciale tijd waarin bedrijven geconfronteerd worden met de realiteit dat software – inclusief opkomende technologieen – hun concurrentievermogen bepaalt en hun succes bepaalt. Spanos zal zich richten op het versterken en promoten van Qixas\’ positie als pionier in het leveren van full-stack technologieoplossingen. Hij heeft technologie geimplementeerd met teams uit meerdere landen op drie continenten en brengt een wereldwijd perspectief op oplossingsbenaderingen en best practices.

“Qixas heeft altijd de reputatie gehad experts te zijn op het gebied van Microsoft Dynamics,” zegt Spanos. “Ze staan bekend om hun Dynamics-upgrades, -herimplementaties en -trainingen van andere Microsoft-partners. Microsoft biedt leiderschap met een uitgebreide technologiestack en Qixas is klaar om deze te implementeren. Ik ben erg enthousiast om deel uit te maken van een bedrijf dat in staat is en staat te popelen om deze verbeterde technologie te leveren. Upgrades\’ krijgt een heel andere betekenis met de tools die Qixas biedt! Het spannendste voor mij is om deel uit te maken van zo\’n Impact Chain – Qixas die een diepgaande impact heeft op zijn klanten, en onze klanten die hun impact naar de wereld brengen.”

Floyd Chan, President bij Qixas, zei over de spannende ontwikkelingen: “We zijn enthousiast over de toekomst van Qixas en onze klanten. Onze uitbreiding van het executive team weerspiegelt ons streven naar groei en uitmuntendheid. Amy en Jason zijn veteranen uit de industrie met de visie en drive die nodig is om ons team van technische experts, die ongelooflijk slim en getalenteerd zijn, aan te vullen. Hun toevoeging zal Qixas in staat stellen om te schalen en onze activiteiten uit te breiden, terwijl we onze connecties binnen het Microsoft ecosysteem versterken.”

Qixas staat bekend om zijn bewezen methodologie voor het upgraden van klanten van on-premise Microsoft Dynamics NAV naar Microsoft Dynamics Business Central in de cloud en om zijn Dynamics NAV reddingsdiensten. Qixas is de partner bij uitstek voor bedrijven die op zoek zijn naar oplossingen voor slecht presterende systemen of die zijn gestrand door hun vorige Microsoft-partner.

Amy en Jason zullen dit jaar aanwezig zijn op de Dynamics Community Summit in Charlotte, North Carolina, en zijn van plan om klanten en prospects te ontmoeten om hun toekomstige doelen en inspanningen te bespreken.

AmyProfilePic-01 Jason Spanos-3 small (1) (002)

Ga voor meer informatie over Qixas en haar diensten naar www.qixas.com

Over Qixas

Qixas is uw vertrouwde partner voor geavanceerde zakelijke oplossingen die succes stimuleren. Met een toewijding aan uitmuntendheid en een passie voor innovatie, stellen we organisaties in staat om te gedijen in het dynamische zakelijke landschap van vandaag.

Qixas is een toonaangevende wereldwijde leverancier van Microsoft Dynamics 365 en ERP-oplossingen. We zijn gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte oplossingen die activiteiten stroomlijnen, de productiviteit verhogen en de winstgevendheid verbeteren. Ons team van experts beschikt over ongeevenaarde kennis en expertise, zodat elke oplossing die we bieden naadloos aansluit op uw unieke bedrijfsbehoeften.

Waarom kiezen voor Qixas?

– Uitgebreide expertise: Ons team bestaat uit doorgewinterde professionals die de fijne kneepjes van bedrijfsprocessen, technologie en industrietrends begrijpen.

– Klantgerichte aanpak: Wij geven prioriteit aan uw succes en werken nauw met u samen om oplossingen op maat te creeren die duurzame groei stimuleren.

– Bewezen staat van dienst: Qixas heeft een solide geschiedenis van het leveren van succesvolle projecten in verschillende sectoren en heeft het vertrouwen van onze klanten wereldwijd verdiend.

– Innovatie in de kern: We blijven in de voorhoede van de technologie en integreren de nieuwste ontwikkelingen in onze oplossingen om uw bedrijf klaar te maken voor de toekomst.

Sluit u aan bij de tevreden klanten die hun bedrijf hebben getransformeerd met Qixas. Bezoek onze website op https://qixas.com/ voor meer informatie over hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Ontdek Excellence met Qixas: Uw partner voor innovatieve zakelijke oplossingen.


iCrowdNewswire