header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over Revolve Renewable Power Corp. getiteld: “Investeringen in de megatrend van hernieuwbare energie en gedistribueerde energie benutten”.

Oct 23, 2023 12:28 PM ET

Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over Revolve Renewable Power Corp. Getiteld: “Hefboomwerking van investeringen in de megatrend van hernieuwbare energie en gedistribueerde energie”.

17 oktober 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een Initiation of Coverage Report gepubliceerd over Revolve Renewable Power Corp. (TSXV: REVV) met de titel: “Leveraging Investments in the Renewable Energy and Distributed Power Megatrend”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Revolve Renewable Power is een eigenaar, exploitant en ontwikkelaar van hernieuwbare energieprojecten gericht op de Noord-Amerikaanse markt. Het bedrijf biedt investeerders in gewone aandelen een unieke kans om rechtstreeks deel te nemen aan twee belangrijke trends in de hernieuwbare energiesector: (1) de ontwikkeling van hernieuwbare energieprojecten op nutsschaal; en (2) DG-projecten achter de meter. De strategie van het bedrijf is om zich te ontwikkelen tot een onafhankelijke producent van hernieuwbare energie die zich richt op terugkerende inkomsten en cashflow op lange termijn. Het bedrijf heeft een portefeuille van 3GW in ontwikkeling en een succesvol managementteam dat al $20 miljoen aan inkomsten heeft gegenereerd. Het bedrijf richt zich voornamelijk op het bezitten, exploiteren en ontwikkelen van projecten voor het opwekken van elektriciteit uit hernieuwbare energie in de VS en Mexico, met een onlangs aangekondigde geplande uitbreiding naar de Canadese markt. Deze projecten omvatten een gevarieerde portefeuille van wind- en zonne-energie en batterijopslag, met een operationele capaciteit van 6 MW, 3 MW in aanbouw en nog eens 3 MW in ontwikkeling.

Naast de bestaande exploitatie- en ontwikkelingsportefeuille heeft het bedrijf in januari van dit jaar ook met succes 1.250MW aan zonne-energieactiva verkocht aan ENGIE voor een transactiewaarde tussen $50 miljoen en $62,5 miljoen. Dit waren de derde en vierde projectverkopen van het bedrijf en er wordt verwacht dat ze de komende jaren nog meer inkomsten zullen opleveren.

Revolve is ook goed gepositioneerd om te profiteren van de groeiende trend van DG, wat verwijst naar de productie van elektriciteit uit hernieuwbare bronnen op of nabij het punt van verbruik. Deze trend wordt gedreven door de toenemende vraag van grote industriele bedrijven naar betrouwbare en schone energie en de dalende kosten van hernieuwbare technologieen. Deze divisie richt zich op de DG-markt en hernieuwbare energieprojecten van minder dan 20 MW. Het bereik van deze divisie omvat verschillende soorten projecten, waaronder windenergie, zonne-energie op daken, zonne-energie op de grond, batterijopslag en energie-efficientieprojecten, zowel “achter de meter” als op het net aangesloten. Deze projecten zijn gericht op de VS, Canada en Mexico.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van op onderzoek gebaseerde communicatie en betrokkenheid van investeerders. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire