header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM kondigt de publicatie van het Mid-Market 50-rapport aan

Oct 25, 2023 1:43 PM ET

Rangschikking van de 50 best verdienende advocatenkantoren in de VS buiten de Am Law 200

New York, NY – 24 oktober 2023 – ALM heeft zijn tweede Mid-Market Pro 50 uitgebracht. Dit rapport rangschikt de top 50 van in de VS gevestigde advocatenkantoren met inkomsten buiten de Am Law 200 die financiele prestaties en personeelsinformatie aan ALM bekendmaken. Het rapport, dat de belangrijkste prestatie-indicatoren van het fiscale jaar 2022 onderzoekt, bevat ook een rangschikking van de Mid-Market Pro 50 op basis van de inkomsten per advocaat en het aantal advocaten, evenals een analyse van de inkomsten en winstgevendheid per regio met hoofdkantoor in de VS.

In een jaar dat duidde op een terugval naar het gemiddelde voor de Am Law 200 na back-to-back jaren van record winstgevendheid, produceerde de Mid-Market Pro 50 een dubbelcijferige groei in bruto omzet, netto operationeel inkomen, winst per advocaat, winst per equity partner en gemiddelde vergoeding voor alle partners.

De Mid-Market Pro 50 van dit jaar laat zien dat een aantal kantoren in het middensegment indrukwekkende financiele resultaten hebben behaald in wat misschien wel de meest concurrerende omgeving voor advocatenkantoren ooit is geweest,” aldus Hank Grezlak, hoofdredacteur Legal Themes & Regional Brands, ALM. “In bredere zin laat de Mid-Market Pro 50 zien dat dit segment – de mid-market – een levendig segment is en dat, ongeacht de grootte, goed geleide kantoren sterke economische prestaties leveren. We hebben dit jaar gegevens van meer bedrijven en we staan te popelen om dat volgend jaar te verbeteren.

De belangrijkste punten uit dit rapport zijn

– De Mid-Market Pro 50 presteerde aanzienlijk beter dan de Am Law 200 Tier 4 (kantoren gerangschikt tussen 151 en 200) in jaar-op-jaar groei in zes van de zeven cruciale inkomsten- en winstcijfers.

De Mid-Market Pro 50 boekte een dubbelcijferige jaar-op-jaar groei in vijf van de zeven categorieen

– Terwijl de bruto-omzet van de Mid-Market 50 in 2022 met 13% groeide, steeg de omzet per advocaat met bijna 10% (9,3%)

– De Mid-Market 50 produceerde dubbelcijferige groei in zowel Winst per Advocaat als Winst per Equity Partner zonder significante aanpassingen in hefboomwerking

– Risico\’s blijven bestaan voor de Mid-Market, vooral met betrekking tot advocatentalent, aangezien in de VS gevestigde bedrijven die niet zijn opgenomen in de Am Law 200 bijna 30% van alle Am Law 200 partneraanwervingen in 2022 voor hun rekening namen, waardoor bedrijven die niet zijn opgenomen in de Am Law 200 de grootste bron van Am Law 200 partneraanwervingen zijn.

“De Mid-Market Pro 50 Ranking geeft aan dat middelgrote kantoren niet alleen gelijke tred houden met de Am Law 200 Tier 4 kantoren, maar deze zelfs voorbijstreven op belangrijke financiele maatstaven”, zegt Michelle Matroni, Sr. Research Manager en Legal Rankings Lead voor ALM. “Ondanks het voortdurende talent retentierisico, is de Mid-Market Pro 50 er ook in geslaagd om het totale aantal juristen te verhogen met 3,4% in 2022.”

Dave Gialanella, Managing Editor, Regional Brands, ALM, voegt toe: “De ranking bevestigt opnieuw hoe midsize kantoren in veel gevallen op een sterker groeitraject zitten dan sommige kantoren in de Second Hundred – wat aantoont hoe vitaal dit segment is voor de algehele business-of-law picture, en hoe belangrijk het is om midsize kantoren van dichtbij te volgen. Dit beeld zal elk jaar duidelijker worden naarmate we gegevens van een groeiend aantal middelgrote kantoren verzamelen en presenteren.”

De gegevens zijn verzameld door ALM\’s Survey & Research team en het rapport is gemaakt in samenwerking met ALM\’s Analisten en Mid-Market Redactie team. De financiele prestaties en personeelsgegevens voor elk kantoor werden door het kantoor aan ALM bekendgemaakt via de AM Law 200/NLJ 500 Survey.

Huidige Law.com Pro Mid-Market leden en Law.com Compass abonnees kunnen nu het volledige rapport downloaden door te gaan naar: 2023 Mid-Market 50 Report.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf dat zowel de praktijk als de activiteiten van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstverlening ondersteunt. ALM levert toonaangevende gegevens, informatie, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze aankomende evenementen. Volg ons op Twitter via @ALMGlobal.


iCrowdNewswire