header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze Airways boekt twee miljoen gasten in 2023; kondigt Gulfport-Biloxi aan als nieuwe bestemming, met vluchten naar Las Vegas & Tampa; en nieuwe route tussen Raleigh-Durham & Akron-Canton

Oct 25, 2023 1:45 PM ET

— Plus 10.000 Bonus BreezePoints bij aankoop van retourbundels…

Salt Lake City, UT (24 oktober 2023)Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’ in de V.S., kondigde vandaag aan dat het tot nu toe in 2023 twee miljoen gasten aan boord heeft genomen en in het nieuwe jaar nieuwe routes zal toevoegen van Gulfport, MS (GPT) naar Las Vegas en Tampa, vanaf 12 januari 2024, en tussen Raleigh-Durham (RDU) en Akron-Canton (CAK), vanaf 2 februari.

De tarieven op de nieuwe routes Gulfport-Biloxi beginnen vanaf $29* enkele reis naar Tampa en $59* naar Las Vegas, terwijl de nieuwe tarieven CAK-RDU beginnen vanaf $39* enkele reis, indien gekocht voor 30 oktober voor reizen voor 3 september 2024. Alle drie de nieuwe routes komen in aanmerking voor het nieuwe Bundle Up-aanbod van de luchtvaartmaatschappij dat ook vandaag is aangekondigd.

Breeze biedt 10.000 bonus BreezePoints** aan alle gasten die voor donderdag een retourvlucht kopen en \’Bundle Up\’ door een Nicer of Nicest tariefbundel te kopen. De Bundle Up-aanbieding is drie dagen lang te koop, tot 26 oktober (23.59 uur ET), voor reizen van 31 oktober tot 13 februari 2024. Vluchten moeten worden gekocht op flybreeze.com of via de Breeze app.

Van Akron-Canton, OH naar:

  • Raleigh-Durham, NC (ma en vrij, vanaf 2 februari 2024, Nice vanaf $39* enkele reis).

Van Gulfport, MS naar:

  • Las Vegas, NV (ma en vrij, vanaf 12 januari 2024, Nice vanaf $ 59* enkele reis); en
  • Tampa, FL (ma en vr, vanaf 12 januari 2024, Nice vanaf $29* enkele reis).

Van Las Vegas, NV naar:

  • Gulfport, MS (ma en vrij, vanaf 12 januari 2024, I vanaf $59* enkele reis).

Van Raleigh-Durham, NC naar:

  • Akron-Canton, OH (ma en vrij, vanaf 2 februari 2024, Nice vanaf $39* enkele reis).

Van Tampa, FL naar:

  • Gulfport, MS (ma en vr, vanaf 12 januari 2024, Nice vanaf $ 59* enkele reis).

“Nu Breeze Airways blijft uitbreiden, zijn we erg blij dat ze ervoor hebben gekozen om vluchten te beginnen vanaf Gulfport-Biloxi International Airport naar de opwindende steden Las Vegas en Tampa,” zegt Clay Williams, Gulfport-Biloxi International Airport Executive Director. “Het hebben van extra betaalbare non-stop opties zal ook zorgen voor een gemakkelijke toegang voor bezoekers uit Nevada en Florida om te genieten van de vele voorzieningen van de Mississippi Gulf Coast.”

“Breeze Airways blijft de reizigers van Tampa International Airport nieuwe en opwindende non-stop opties bieden, deze keer naar de plezierige golfkust van Mississippi,” aldus Joe Lopano, CEO van Tampa International Airport. “Deze vlucht naar de regio Gulfport-Biloxi is het nieuwste voorbeeld van Breeze\’s toewijding aan TPA, dat sinds de eerste vlucht vanaf hier in 2021 heeft gediend als een belangrijke basis voor de luchtvaartmaatschappij.”

“Het JobsOhio Air Service Restoration Program, afgestemd op lokale partnerschappen, heeft de voortdurende groei van Breeze Airways in Ohio ondersteund,” zei JobsOhio President en CEO J.P. Nauseef. “De nieuwe retourvlucht van Akron-Canton naar Raleigh-Durham maakt Breeze Airways de grootste luchtvaartmaatschappij op de luchthaven en biedt de inwoners van Noordoost-Ohio meer mogelijkheden voor vrijetijds- en zakenreizen.

“We zijn verheugd om de nieuwe non-stop service naar Raleigh-Durham vanaf CAK aan te kondigen, een route die Northeast Ohio nog meer handige en efficiente reismogelijkheden zal bieden, zegt Ren Camacho, Akron-Canton Airport President en CEO. “Deze route illustreert Breeze Airways\’ toewijding aan het uitbreiden van connectiviteit en het verbeteren van de passagierservaring naar unieke, veelgevraagde bestemmingen.”

“RDU is verheugd om weer een nieuwe non-stop bestemming van Breeze Airways, een van de snelst groeiende luchtvaartmaatschappijen op de luchthaven, te verwelkomen”, zegt Michael Landguth, president en CEO van de Raleigh-Durham Airport Authority. “Breeze blijft uitbreiden op RDU om reizigers uit de Triangle nog meer handige, betaalbare vluchtopties te bieden.”

“Breeze wil steden verbinden die momenteel geen non-stop vluchtopties hebben”, zegt Tom Doxey, president van Breeze Airways. “Nu zullen inwoners van Gulfport en Biloxi handige en betaalbare vluchten hebben naar Las Vegas of Tampa, twee van de populairste bestemmingen van het land. We zijn ook verheugd om onze uitbreiding vanuit zowel Raleigh-Durham als Akron-Canton voort te zetten en deze geweldige steden met elkaar te verbinden.”

Breeze is door de lezers van Travel Leisure voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als een van de Top 5 beste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en biedt gasten zowel gebundelde als a la carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en, op vluchten die worden uitgevoerd met de Airbus A220-300, Nicest. De Nicest-bundel omvat twee ingecheckte koffers, prioriteit bij het instappen en Breeze Ascent, de premium inflight experience van de luchtvaartmaatschappij met 2×2 stoelen in relaxstijl en gratis hapjes en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtfuncties die via een gestroomlijnde en eenvoudige app worden geleverd, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.

*$29 Nice promotie is alleen beschikbaar bij het boeken van een nieuwe reservering voor reizen tussen GPT-TPA, TPA-GPT. *$39 Nice promotie is alleen beschikbaar bij het boeken van een nieuwe reservering voor reizen tussen CAK-RDU, RDU-CAK. *$59 Nice promotie is alleen beschikbaar bij het boeken van een nieuwe reservering voor reizen tussen GPT-LAS, LAS-GPT. Promotie moet worden gekocht vanaf 24 oktober 2023 tot en met 30 oktober 2023 (23.59 uur ET). GPT-TPA, TPA-GPT, GPT-LAS en LAS-GPT promotie alleen geldig voor reizen van 12 januari 2024 tot 3 september 2024. CAK-RDU en RDU-CAK promotie alleen geldig voor reizen van 2 februari 2024 tot 3 september 2024. Weergegeven prijzen zijn inclusief belastingen & overheidskosten. Tarieven, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Andere beperkingen en black-out data kunnen van toepassing zijn.

**10.000 BreezePoints ($100) bonusaanbieding geldt alleen voor nieuwe reserveringen voor Nicer of Nicest bundels op retourvluchten met promo code BUNDLEUP. De voorraad is beperkt en er geldt geen aankoopverplichting vooraf. Promotie moet worden gekocht op flybreeze.com of op de Breeze app van 24 oktober 2023 tot 26 oktober 2023 (11:59 pm ET), voor reizen van 31 oktober 2023 tot 13 februari 2024. Alle reizen moeten gevlogen worden op in aanmerking komende reisdata om de BreezePoints bonus te kunnen toepassen. BreezePoints worden na het reizen verdiend en worden binnen 10 dagen na het voltooien van de laatste reis op de rekening van de geboekte gast gestort en moeten binnen 6 maanden na ontvangst worden gebruikt. Alle tariefregels zijn van toepassing. Bepaalde vluchten en/of reisdagen kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn. Tariefprijzen, tariefklassen, regels, routes en dienstregelingen kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd. Kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Andere beperkingen en black-out datums kunnen van toepassing zijn.

BREEZE B-ROLL VOOR UITZENDMEDIA:

https:// spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Andere Breeze persberichten en informatie:

https://www.flybreeze.com/news

OverBreeze Luchtvaartmaatschappijen
Breeze Airways is in mei 2021 van start gegaan en is de afgelopen twee jaar doorTravel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS (#2 in 2022 en #4 in 2023).Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes het hele jaar door en seizoensgebonden routes tussen 38 steden in 23 staten.Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze website of de app.

Mediacontact:

Gareth Edmondson-Jones
Breeze Luchtvaartmaatschappijen
917 399-9355
Gareth.E[email protected]


iCrowdNewswire