header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Donderdag in alle 50 staten rally\’s voor naschoolse opvang

Oct 25, 2023 1:47 PM ET

24e jaarlijkse Lights On Afterschool omvat diverse evenementen met leerlingen, ouders, onderwijzers, ambtenaren, gemeenschapsleiders en anderen

Een miljoen mensen zal zich donderdag verzamelen voor de naschoolse programma\’s die kinderen veilig houden, hen inspireren om te leren en werkende gezinnen gemoedsrust geven als onderdeel van de24e jaarlijkse Lights On Afterschool, dit jaar opnieuw georganiseerd door de Afterschool Alliance. De evenementen bestaan uit presentaties van leerlingen, kunsttentoonstellingen, STEM-demonstraties (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde), opendeurdagen, debatten en discussies, wandelingen en loopjes, bezoeken van wetgevers en bedrijfsleiders, en nog veel meer, waarbij duizenden lokale programma\’s de vaardigheden en talenten laten zien die leerlingen ontwikkelen tijdens hun naschoolse programma\’s. De evenementen zijn gericht op school, gezondheid en welzijn, kunst en muziek, maatschappelijke betrokkenheid, STEM, fitness, gezond eten, pesten voorkomen en nog veel meer.

Een representatief voorbeeld van Lights On Afterschool-evenementen vind je hier. Bekijk deze kaart voor meer evenementen.

De skyline van New York City zal donderdagavond schitteren tijdens de naschoolse activiteiten als het Empire State Building in geel en blauw wordt verlicht. In het hele land zullen gebouwen en bruggen, arena\’s en stadions en andere bezienswaardigheden deze week ook verlicht worden voor naschoolse opvang.

STEM-gerelateerde Lights On Afterschool-evenementen worden gesponsord door NASA, die programma\’s en jongeren heeft uitgenodigd om deel te nemen aan een speciaal virtueel evenement met Thermal Blanket Technician Paula Cain; het Center of Science and Industry (COSI), dat gratis James Webb Space Telescope Learning Lunchbox STEM-kits beschikbaar stelt aan jongeren in 45 programma\’s; 4-H, dat Power Protectors challenge kits beschikbaar stelt; en Everyday Superheroes: Women in Energy Careers, dat boeken doneert en experts stuurt om met leerlingen te praten over carrieres in STEM-energievelden.

Lights On Afterschool onderstreept de noodzaak om te investeren in programma\’s voor naschoolse opvang. Zo\’n 24,7 miljoen kinderen in de VS die niet naar een naschools programma zouden gaan, zouden dat wel doen als er een programma voor hen beschikbaar zou zijn, volgens een enquete onder 1.500 ouders in opdracht van de Afterschool Alliance en uitgevoerd door Edge Research in 2022. Dat is het hoogste aantal ooit gemeten. De onvervulde vraag naar naschoolse programma\’s is aanzienlijk hoger onder Latino en zwarte kinderen (respectievelijk 60% en 54%) dan onder kinderen in het algemeen (49%). De kosten zijn de belangrijkste belemmering voor inschrijving, 57% van de ouders noemt dit als reden om hun kind niet in te schrijven. Negentig procent van de ouders beoordeelt de kwaliteit van het naschoolse programma waar hun kind naar toe gaat als uitstekend (51%) of zeer goed (39%).

Capital One en Clear Channel Outdoor zijn dit jaar gulle sponsors van Lights On Afterschool.


iCrowdNewswire