header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Healing Streams Live diensten met pastor Chris in oktober

Oct 25, 2023 1:52 PM ET

De voorbereidingen voor de editie van deze maand van de epochal Healing Streams Live Healing Services met Pastor Chris Oyakhilome zijn in volle gang, en de wereld gonst van de verwachting van een nieuw seizoen van het wonderbaarlijke.

Talloze evangelie predikanten, christelijke leiders en mensen uit alle hoeken van de wereld verenigen zich om het nieuws te verspreiden van dit levensveranderende evenement dat plaatsvindt van vrijdag 27 tot en met zondag 29 oktober 2023.

Bij elke editie van het programma hebben mensen gewillig toegegeven dat ze zwelgen in het rijk van het wonderbaarlijke, omdat het Gods zegeningen en onveranderlijke getuigenissen van genezing, herstel en verlossing voor miljarden over de hele wereld aankondigt. Iedereen die verbonden is met de diensten is meestal vol ontzag omdat het Woord van God keer op keer voor hun ogen tot leven komt, ondersteund door glorieuze, fenomenale wonderen.

Met miljoenen onsite en virtuele genezingscentra die wereldwijd zijn opgezet en dagelijkse genezingspredikaties die worden uitgevoerd in medische faciliteiten, gemeenschappen, binnensteden en staten van elk land met Healing to the Nations Magazine, bereikt de boodschap van hoop en herstel elk hoekje en gaatje van de wereld ter voorbereiding op de Live Healing Diensten.

Te midden van onophoudelijke gebeden die dagelijks worden aangeboden door ontelbare individuen wereldwijd, blijft de verwachting voor het succes van dit evenement groeien. Je kunt deelnemen door in te loggen op www.prayerclouds.org en je gebedsslot van 15 minuten te kiezen.

De editie van juli, georganiseerd door de Healing School, zag de doden weer tot leven komen, handicaps, kankeraandoeningen, chronische pijnen, mentale gebreken en depressieve toestanden uitgeroeid uit de geesten en lichamen van de zieken in de naam van Jezus Christus. Er worden nog steeds getuigenissen opgetekend nu mensen uit alle 248 deelnemende landen en gebieden van de laatste editie rapporten sturen over ongelooflijke transformaties in hun leven als gevolg van het programma.

Voor zover ze zich kan herinneren, zweefde Vina Raymundo uit Canada voortdurend op het randje van chronische pijn en acuut ongemak. Geboren met Congenitale Scoliose, een \’S\’-kromming van de wervelkolom, had ze regelmatig last van pijn, duizeligheid en wanhoop. “De aandoening beinvloedde mijn lengteontwikkeling waardoor ik niet groter kon worden toen ik opgroeide. Tijdens mijn menstruatie had ik ook last van ongewone gevoelloosheid en pijn in mijn heup- en dijgebied.”
Alle middelen om de gevolgen van de aandoening te verlichten en een behandeling te vinden bleken vruchteloos en escaleerden na verloop van tijd naar nier- en blaasproblemen. Uiteindelijk vertelden de artsen Vina dat ze geen kinderen kon krijgen. Troosteloos vocht Vina om de laatste klap te verwerken die het leven haar leek te hebben toegebracht.
Het goddelijke antwoord op Vina\’s verdriet kwam met het nieuws van de Healing Streams Live Services met Pastor Chris. Onmiddellijk greep ze de geboden hoop met geloof en grote verwachting aan en haar geloof overwon toen de man van God tijdens het programma voor haar bad. Prompt ontving ze haar genezing en werd ze heel. “Ik voel nu zoveel energie. Geen pijn meer en ik kan plat liggen zonder pijn of duizeligheid.” Vandaag is het leven glorieus voor Vina. “Ik kan me beter en gemakkelijker bewegen, in tegenstelling tot vroeger. Er is geen pijn meer en ik voel me sterker.”

Net als Vina kun jij in een mum van tijd vrij zijn van pijn en armoede. Grijp deze goddelijke kans om genezing te bereiken en oplossingen te krijgen voor dringende behoeften en vragen door je aanwezigheid bij het programma nu te bevestigen via www.healingstreams.tv/LHS. Registratie is open voor iedereen en gratis! Het enige wat je nodig hebt is geloof in Gods Woord over je gezondheid en zaken ingebed in het evangelie van Jezus Christus.
Tijdens de laatste editie van het programma zei Pastor Chris Oyakhilome, de oprichter en president van Loveworld Incorporation, alias Christ Embassy, over de misvatting van ziekte: “Sommige mensen denken dat het Gods wil is dat ze ziek zijn. Dat is niet waar. Het is nooit Gods wil dat iemand ziek is. De Bijbel laat ons zien dat iedereen die Jezus genas onderdrukt werd door de duivel, niet door God. Het was God die wilde dat ze beter werden. Begrijp dat God wil dat jij beter wordt”.

Doe met ons mee op 27-29 oktober om 15:00 GMT 1 dagelijks voor een onvergetelijke ervaring die wordt gekenmerkt door zielsroerende aanbidding en gebedssessies, verhelderend onderwijs over het Woord en bovennatuurlijke demonstraties van het Woord op ongekende manieren.

Het programma zal worden uitgezonden op Healing Streams TV, alle lokale TV- en radiostations en alle Loveworld netwerken.
Stuur voor meer informatie een e-mail naar [email protected] of bel een van deze nummers:

27799675852 (Zuid-Afrika),
234(1)8885066 (Nigeria),
18327249390 (USA),
12896221634 (Canada),
44(0)3331880710 (VK),
919650096633 (Azie),
917794993762 (India).


iCrowdNewswire