header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Jeanne Somma wint Relativity Innovation Award voor klantervaring bij 2023 Relativity Fest Innovation Awards

Oct 25, 2023 10:11 AM ET

[CHICAGO, 18 oktober] Op 27 september kondigde Relativity aan dat Jeanne Somma van Lineal de Relativity Innovation Award for Customer Experience heeft gewonnen bij de 2023 Relativity Fest Innovation Awards. Dit jaar erkende Relativity organisaties en individuen die oplossingen op maat bouwen, mensen mondiger maken en nieuwe wegen inslaan om de juridische sector en haar gemeenschappen te verbeteren.

Jeanne Somma, CCO en General Counsel bij Lineal, heeft een belangrijke rol gespeeld in het opbouwen van sterke relaties met klanten door proactief op zoek te gaan naar hun feedback en deze op waardevolle wijze te integreren om bedrijfsprocessen en technologiegebruik op verschillende gebieden te verbeteren. Door prioriteit te geven aan open communicatie, het uitvoeren van klantenenquetes, deelname aan adviesraden, het organiseren van bezoeken ter plaatse en het aangaan van gezamenlijke discussies, heeft Somma effectief een comfortabele en boeiende omgeving gecreeerd waarin klanten en collega\’s zich gewaardeerd en gehoord voelen. Door haar consistente en toegewijde inspanningen heeft ze niet alleen de band met klanten en collega\’s versterkt, maar ook de algehele bedrijfsvoering en dienstverlening van het bedrijf verbeterd.

“Jeanne\’s ongeevenaarde expertise en niet aflatende aandacht voor de behoeften van de klant zijn hoekstenen van Lineal\’s missie om de praktijk van data review voor advocatenkantoren en bedrijven te verbeteren”, zegt Major Baisden, Lineal CEO. “Haar bijdragen dragen in belangrijke mate bij aan het succes van onze klanten en onderstrepen Lineal\’s standvastige toewijding aan het leveren van datagerichte eDiscovery oplossingen binnen het Relativity ecosysteem.”

“Ik ben zeer vereerd en dankbaar om erkend te worden door Relativity en mijn collega\’s. Deze award is een bewijs van onze collectieve toewijding bij Lineal om aan de behoeften van onze klanten te voldoen met uitstekende service en cutting-edge innovatie. Deze award heeft mijn toewijding bevestigd om ervoor te zorgen dat we de beste service en oplossingen leveren aan onze klanten,” aldus Jeanne Somma.

De Relativity Fest Innovation Awards blijven zowel de individuele als organisatorische bijdragen aan de e-discovery gemeenschap vieren, evenals de nieuwe en innovatieve oplossingen voor de Relativity gemeenschap die experts in de industrie helpen bij het oplossen van unieke complexe problemen binnen en buiten e-discovery.

Over Lineal

Lineal(www.lineal.com) is een organisatie voor juridische datadiensten die gebruik maakt van AI en procesgestuurde workflows om informatiegovernance, discovery, privacy, compliance, DSAR, conversie en cyberproblemen op te lossen voor advocatenkantoren en bedrijven.Lineal heeft zijn hoofdkantoor in Dallas en kantoren in Noord- en Zuid-Amerika, Europa, het Midden-Oosten en APAC. Sinds 2009 levert Lineal baanbrekende oplossingen.

Over Relativity

Relativity maakt software om gebruikers te helpen gegevens te organiseren, de waarheid te ontdekken en ernaar te handelen. RelativityOne, het SaaS-product van Relativity, beheert grote hoeveelheden gegevens en identificeert snel belangrijke kwesties tijdens rechtszaken en interne onderzoeken. Relativity heeft meer dan 300.000 gebruikers in ongeveer 40 landen en bedient duizenden organisaties wereldwijd, voornamelijk in de juridische, financiele en overheidssector, waaronder het Amerikaanse Ministerie van Justitie en 198 van de Am Law 200. Neem contact op met Relativity via [email protected] of bezoek www.relativity.com voor meer informatie.


iCrowdNewswire