header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP kondigt de integratie van WealthCounsel aan om de technologie voor vermogensplanning te revolutioneren

Oct 25, 2023 1:41 PM ET

JERSEY CITY, NJ, 25 oktober 2023 – LEAP, de marktleider op het gebied van productiviteit in de juridische praktijk, heeft vandaag een nieuwe integratie aangekondigd met WealthCounsel, de leider op het gebied van software voor estate planning en ouderenrecht. De integratie betekent dat de hoogwaardige opsteloplossing van WealthCounsel nu rechtstreeks beschikbaar is in LEAP, waardoor de enige geintegreerde productiviteits- en opsteloplossing voor advocaten op het gebied van estate planning ontstaat. De integratie volgt op de overname van WealthCounsel door LEAP in december 2021.

“Deze ontwikkeling markeert een belangrijk nieuw hoofdstuk voor gebruikers van LEAP, WealthCounsel en de estate planning gemeenschap in het algemeen,” zegt Peter Baverstock, President van LEAP US. “Door de kracht van WealthCounsel in LEAP te integreren, geven we de gemeenschap iets wat ze nog niet eerder heeft gezien: een geintegreerde oplossing om de productiviteit te revolutioneren. Het is een opwindende nieuwe innovatie die voorziet in een echte behoefte in de markt.”

Met een intuitieve interface die gebruikers door een reeks interviewvragen leidt, is WealthCounsel\’s drafting systeem ontworpen voor nieuwe en ervaren advocaten. Deze redigeertechnologie bevat alles wat een advocaat nodig heeft om zelfverzekerd, deskundig en efficient op te stellen, en stelt advocaten zelfs in staat om te leren terwijl ze opstellen. Tijdens het opstellen worden contextuele hulp en hulpmiddelen geintegreerd om advocaten te helpen bij het navigeren door ingewikkelde wettelijke bepalingen, het waarborgen van nauwkeurigheid en het verminderen van het risico op fouten en inconsistenties.

De nieuwe integratie integreert de krachtige functies van WealthCounsel in de LEAP-oplossing voor juridische praktijkproductiviteit, waardoor het niet meer nodig is om tussen verschillende platforms te schakelen en het risico op fouten dat bestaat bij losgekoppelde systemen wordt weggenomen. Zodra een gebruiker een zaak aanmaakt in LEAP, heeft de gebruiker rechtstreeks in LEAP toegang tot het WealthCounsel platform voor het opstellen van stukken, zonder dat hij opnieuw informatie over de zaak en de client hoeft in te voeren. Wanneer het opstellen is voltooid, kunnen gebruikers documenten rechtstreeks opslaan in de LEAP-kwestie met een klik op een knop. De formulierenbibliotheek van LEAP bevat een reeks nalatenschapsdocumenten, zoals verzoekschriften en inventarissen, die automatisch kunnen worden ingevuld met zaak- en clientgegevens, waardoor kantoren tijd en geld besparen. Documenten kunnen rechtstreeks via het LEAP-platform veilig met clienten worden gedeeld. LEAP blijft de productiviteitsoplossing LEAP verder ontwikkelen en verbeteren door extra functies toe te voegen die specifiek bedoeld zijn voor beoefenaars van estate planning en administratie.

“We zijn verheugd om met LEAP samen te werken vanwege de betrouwbaarheid en de krachtige functies van het platform en de visie van het management”, zegt Henna Shah, CEO van WealthCounsel. “We zijn trots op de waarde die de technologie van WealthCounsel levert voor onze leden en we weten dat deze waarde alleen maar zal blijven groeien als gevolg van de baanbrekende integratie en samenwerking. Met de LEAP-integratie kunnen we advocaten nu een holistisch platform bieden voor een end-to-end oplossing.”

Over WealthCounsel:

WealthCounsel is de toonaangevende leverancier van estate planning en ouderenrecht software en onderwijs in de VS. Al meer dan vijfentwintig jaar helpt WealthCounsel advocaten om hun praktijk met vertrouwen en competentie uit te oefenen. Lid zijn van WealthCounsel betekent meer dan alleen de nieuwste software voor het opstellen van juridische documenten. Het biedt u ook honderden virtuele en on-demand bronnen die in aanmerking komen voor CLE; toegang tot een actieve, landelijke gemeenschap van gelijkgestemde advocaten met wie u kunt samenwerken, kennis en bronnen voor het opstellen van documenten kunt delen en zaken kunt doorverwijzen; en geeft u onbeperkte klanten- en softwareondersteuning.

Over LEAP:

Met meer dan 60.000 gebruikers wereldwijd is LEAP de enige productiviteitsoplossing voor advocaten die praktijkbeheer, documentbeheer, juridische publicaties en juridische boekhouding combineert voor alle gangbare rechtsgebieden. LEAP is al meer dan dertig jaar toonaangevend op het gebied van juridische technologie en stelt de norm voor advocatenkantoren die hun productiviteit en winstgevendheid willen maximaliseren. Bezoek leap.us voor meer informatie over LEAP.

Mediacontact:
Laurie Klausner
SVP Marketing, LEAP
[email protected]
leap.ons


iCrowdNewswire