header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Leonard H. Stone benoemd tot secretaris van het Uitvoerend Comite van NJA

Oct 25, 2023 1:35 PM ET

LStone 2022-3

Leonard H. Stone benoemd tot secretaris van het uitvoerend comite van de Nevada Justice Association

Las Vegas, NV. 9/21/23 – De Nevada Justice Association (NJA) kondigt met genoegen de benoeming aan van Leonard Stone tot lid van het Executive Committee, waar hij zal fungeren als secretaris. Stone, een doorgewinterde jurist, brengt een schat aan ervaring en toewijding mee naar zijn nieuwe functie, die de missie van de NJA om te pleiten voor gerechtigheid en de rechten van de mensen van Nevada versterkt.

Als secretaris van het NJA Executive Committee zal Leonard een cruciale rol spelen bij het bevorderen van de initiatieven van de organisatie en zorgen voor transparante en effectieve communicatie tussen de leden. Tot zijn verantwoordelijkheden behoren het bijhouden van nauwkeurige verslagen van vergaderingen, het organiseren en verspreiden van notulen en het soepel laten verlopen van de administratieve functies van NJA. Er wordt verwacht dat de heer Stone door de functies in het Executive Committee zal lopen, met als hoogtepunt zijn toekomstige benoeming tot President van de Association.

Leonard Stone heeft een uitmuntende juridische carriere, gekenmerkt door zijn inzet voor rechtvaardigheid, belangenbehartiging en de verbetering van de advocatuur. Hij heeft voortdurend blijk gegeven van uitzonderlijk leiderschap en een diepgaand begrip van de kwesties die het belangrijkst zijn voor de burgers van Nevada. Zijn benoeming is een bewijs van zijn toewijding aan de NJA en haar missie.

De heer Stone is al meer dan 25 jaar actief lid van de NJA en is betrokken bij verschillende projecten en initiatieven ter bevordering van gerechtigheid en eerlijkheid in Nevada. Zijn ervaring op juridisch gebied, gecombineerd met zijn toewijding aan de kernprincipes van de NJA, maakt hem buitengewoon geschikt voor zijn nieuwe rol.

De Nevada Justice Association (NJA) is een toonaangevende organisatie van onafhankelijke advocaten die consumenten vertegenwoordigen en het gemeenschappelijke doel hebben om het civiele rechtssysteem te verbeteren.

Ga voor meer informatie over de Nevada Justice Association en de benoeming van Leonard H. Stone tot secretaris naar nevadajustice.org of bel 702.732.8479.

De professionele carriere van de heer Stone omspant meer dan 28 jaar, waarin hij tal van leidinggevende posities heeft bekleed in de juridische en bredere gemeenschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot:

Stichtend Partner bij Shook & Stone Injury and Disability Lawyers
Staatsafgevaardigde voor de American Trial Lawyers Association (AAJ)
Voorzitter van de Jewish Federation of Nevada (Joodse Nevada)
Voorzitter van het Jewish Community Center of Southern Nevada
Voorzitter van het Hebrew Free Loan Committee.

De uitgebreide ervaring van Leonard in deze functies toont zijn voortdurende inzet voor zowel de advocatuur als de gemeenschap.


iCrowdNewswire