header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis lanceert Lexis AI, een generatieve AI-oplossing met hallucinatievrije, gekoppelde juridische citaten

Oct 25, 2023 11:09 AM ET

Nieuwe oplossing transformeert juridisch werk met de snelste juridische generatieve AI op de markt en levert volledig versleutelde, veilige interacties met nauwkeurige resultaten binnen enkele seconden

NEW YORKLexisNexis® Legal & Professional, een toonaangevende wereldwijde leverancier van informatie en analyses, kondigt vandaag de algemene beschikbaarheid aan van Lexis AI™ voor Amerikaanse klanten, een generatieve AI-oplossing die is ontworpen om juridisch werk te transformeren. Lexis AI levert betrouwbare resultaten in een vertrouwde, gebruiksvriendelijke interface met hallucinatie-vrije, gelinkte juridische citaten die de kracht van generatieve AI combineren met eigen LexisNexis zoektechnologie, Shepard\’ Citations functionaliteit en gezaghebbende content.

Lexis AI is ontwikkeld in samenwerking met gebruikers van toonaangevende advocatenkantoren, bedrijfsjuridische afdelingen, kleine advocatenkantoren en Amerikaanse rechtbanken. De antwoorden zijn gebaseerd op \’s werelds grootste verzameling van nauwkeurige en exclusieve juridische content van LexisNexis. Lexis AI levert uitgebreide resultaten in seconden versus minuten, waardoor het vele malen sneller is dan elke andere juridische AI-oplossing die momenteel beschikbaar is. De AI-mogelijkheden van de oplossing zijn intern bij LexisNexis gebouwd met wereldwijd toonaangevende technische partnerschappen, waardoor het bedrijf snel nieuwe functies en technologie kan introduceren in een native omgeving en klanten een naadloos geintegreerd ecosysteem kan bieden.

Lexis AI is de enige juridische AI-oplossing met citaten die gekoppeld zijn aan de antwoorden, wat betrouwbare juridische resultaten oplevert die worden ondersteund door verifieerbare autoriteit. Het minimaliseert het risico op verzonnen inhoud of hallucinaties en controleert alle citaten met Shepard\’s om citatievalidatie te garanderen. De oplossing biedt gebruikers ook de mogelijkheid om specifieke citaten in te voeren om de nauwkeurigheid te controleren en te markeren wanneer een citaat mogelijk onjuist is. Klanten kunnen direct feedback geven binnen het product om de prestaties van het product, de relevantie van de inhoud en de algehele nauwkeurigheid van het product voortdurend te verbeteren.

Lexis AI biedt conversatiegericht zoeken, intelligent juridisch opstellen, inzichtelijke samenvattingen en mogelijkheden om documenten te uploaden, allemaal ondersteund door geavanceerde encryptie- en privacytechnologie om gevoelige gegevens veilig te houden:

Conversational search vereenvoudigt complex en tijdrovend juridisch onderzoek door gebruikers in staat te stellen conversaties aan te gaan met Lexis AI, nieuwe inzichten te verkennen en te vragen om aangepaste en verfijnde output.

Het opstellen van documenten produceert direct juridische argumenten, contractclausules en klantcommunicatie op basis van een eenvoudige gebruikersprompt.

Samenvattingsfunctionaliteit levert binnen enkele seconden samenvattingen van zaken en meer content en mogelijkheden volgen binnenkort.

Doordocumenten te uploaden kunnen gebruikers snel belangrijke inzichten uit juridische documenten analyseren, samenvatten en extraheren.

Lexis AI biedt toonaangevende gegevensbeveiliging en aandacht voor privacy. Geuploade documenten worden altijd gewist aan het einde van elke sessie en gebruikers kunnen hun prompt conversatiegeschiedenis eenvoudig beheren of verwijderen. De oplossing wordt voortdurend verbeterd met honderdduizenden beoordeelde antwoordvoorbeelden van LexisNexis juristen die worden gebruikt voor het afstemmen van het model. LexisNexis heeft meer dan 2.000 technologen, datawetenschappers en materiedeskundigen in dienst om haar oplossingen te ontwikkelen, testen en valideren en uitgebreide, accurate informatie te leveren.

“Dit is een ongekend moment in de juridische sector en we zijn verheugd dat we generatieve AI kunnen leveren die het succes van onze klanten op een veilige manier versnelt”, zegt Sean Fitzpatrick, CEO van LexisNexis Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. “Lexis AI geeft juridische professionals een aanzienlijk concurrentievoordeel door het stimuleren van verbeterde snelheid, productiviteit en werkkwaliteit voor advocatenkantoren en hun clienten.”

LexisNexis zet ethische, krachtige generatieve AI-oplossingen in met een flexibele, multi-model aanpak die prioriteit geeft aan het gebruik van het beste model voor elke individuele juridische use case. Deze aanpak omvat het werken met grote taalmodellen zoals Anthropic\’s Claude 2, gehost op Amazon Bedrock van Amazon Web Services (AWS), en OpenAI\’s GPT-4 en ChatGPT, gehost op Microsoft Azure.

“Het is verheugend om te zien dat onze langdurige relatie en gezamenlijke innovatie met LexisNexis Legal & Professional blijft groeien, vooral in dit nieuwe tijdperk van generatieve AI,” zegt Scott Liska, Vice President, Strategic Accounts, Amazon Web Services. “LexisNexis was een early adopter van Amazon Bedrock en gebruikte de service om een foundation model aan te passen en Lexis AI op AWS te lanceren. Het resultaat is een cloudoplossing die de productiviteit van juridische professionals drastisch verbetert door gebruik te maken van de kracht van de zoek- en citatietechnologie van LexisNexis en onze gezamenlijke toewijding aan beveiliging en privacy.”

“Samen met het team van LexisNexis hebben we een aangepast, verfijnd model gebouwd dat aanzienlijke prestatieverbeteringen bereikt in juridische use cases zoals het opstellen van juridische memo\’s, het identificeren van relevante jurisprudentie en het samenvatten en uploaden van juridische documenten, terwijl veiligheid prioriteit heeft”, zegt Neerav Kingsland, Anthropic\’s Head of Strategic Partnerships. “Onze bedrijven werken samen aan verantwoorde AI-oplossingen die de efficientie en productiviteit van juridische professionals verhogen, en we zijn enthousiast over hoe Lexis AI hun werk zal beginnen te transformeren.”

LexisNexis ontwikkelt op verantwoorde wijze juridische AI-oplossingen met menselijk toezicht. LexisNexis, onderdeel van RELX, volgt de RELX Responsible AI Principles, houdt rekening met de werkelijke impact van haar oplossingen op mensen en onderneemt actie om het creeren of versterken van oneerlijke vooroordelen te voorkomen.

Het Lexis AI Insider-programma , dat openstaat voor alle juridische professionals, is ontworpen om de juridische sector te ondersteunen met generatieve AI-educatie en LexisNexis breaking news over de nieuwste AI-ontwikkelingen. Meer dan 12.000 Insiders hebben zich aangemeld om als een van de eersten kennis te maken met Lexis AI. Ga naar www.lexisnexis.com/ai-insider om u aan te melden voor het Lexis AI Insider-programma .

Met de ongekende voorverkoop van Lexis AI wordt momenteel de onboarding voor klanten in de VS gepland. Ga voor meer informatie over Lexis AI en om u aan te melden voor een demo naar www.lexisnexis.com/ai.

Over LexisNexis Legal & Professional
LexisNexis Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis® en Nexis® diensten. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 medewerkers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Mediacontact
Dana Greenstein
Directeur Communicatie, Noord-Amerika & UK
LexisNexis Legal & Professional
212-448-2163
[email protected]


iCrowdNewswire