header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


MICHELIN introduceert twee nieuwe lichte vrachtwagenaanbiedingen met de Defender LTX M/S2 en Defender LTX Platinum, die hun leiderschap op het gebied van duurzaamheid en lange levensduur voortzetten.

Oct 25, 2023 11:11 AM ET
  • Bij een loopvlaktest op een pick-uptruck met dieselmotor ging de Michelin Defender LTX Platinum band twee keer zo lang mee als de Defender LTX M/S.
  • De Michelin Defender LTX M/S2-band versloeg drie toonaangevende concurrerende banden met meer dan 25.000 mijl in een loopvlaktest, wat twee extra jaren levensduur oplevert.


GREENVILLE, S.C.-
Omdat de markt van lichte vrachtwagens zich blijft ontwikkelen en luxe voertuigen de mogelijkheden van zware vrachtwagens verleggen, lanceert Michelin de nieuwe banden Defender LTX M/S2 en Defender LTX Platinum om consumenten robuuste duurzaamheid te bieden, ongeacht het seizoen.

“Consumenten van lichte vrachtwagens hebben nieuwe eisen en wensen voor hun voertuigen in vergelijking met vorige generaties, en Michelin beantwoordt de vraag door de LTX-bandenlijn te upgraden,” zegt Debora Junca, senior brand director voor Michelin North America, Inc. “Het creeren van nieuwe producten zoals de Defender LTX Platinum en Defender LTX M/S2 banden maakt onze belofte waar van een lange levensduur zonder compromissen door de leider te zijn in kilometerrendement. Wanneer een consument de naam LTX ziet, kan hij vertrouwen op de prestaties gedurende de levensduur van de band.”

De Defender LTX M/S2 zet de LTX-erfenis voort als een van de beste lichte vrachtwagenbanden op de markt en maakt gebruik van de vernieuwde Evertread 2.0 rubbersamenstelling om de beste loopvlakslijtageprestaties te leveren met uitstekende grip op nat wegdek en sneeuw gedurende de levensduur van de band. Met een garantie van 70.000 km voor Euro-Metrische maten en 50.000 km voor LT-Metrische maten, zal de Defender LTX M/S2-band 53 maten hebben die dekking bieden voor alle pick-ups en traditionele SUV\’s van 2013 of nieuwer.

De nieuwe Defender LTX Platinum band voldoet aan de behoeften van de groeiende markt van heavy-duty en luxe pick-ups en biedt zes velgmaten van 20 inch met een geavanceerde esthetiek en een aanzienlijk betere levensduur dan de concurrerende set. Met een garantie van 70.000 km biedt het volledig nieuwe profielpatroon en de rubbersamenstelling van de Defender LTX Platinum – afgeleid van Michelin-technologie voor zware vrachtwagens – uitstekende grip op nat en besneeuwd wegdek gedurende de levensduur van de band.

De Defender LTX M/S2 en Defender LTX Platinum garanderen de traditie van comfort voor Michelin LTX-banden en zijn ontworpen voor soepele, gelijkmatige slijtage, zodat de laatste kilometer net zo comfortabel stil zijn als de eerste kilometer. De maten van beide banden worden de komende maanden gefaseerd geintroduceerd.

Ga naar michelinman.com om te zien welke maten vandaag beschikbaar zijn.

Over Michelin Noord-Amerika, Inc.

Michelin, het toonaangevende mobiliteitsbedrijf, werkt met banden, rond banden en voorbij banden om Motion for Life mogelijk te maken. Toegewijd aan het verbeteren van de mobiliteit en duurzaamheid van zijn klanten, ontwerpt en distribueert Michelin de meest geschikte banden, diensten en oplossingen voor de behoeften van zijn klanten. Michelin biedt digitale diensten, kaarten en gidsen om reizen te verrijken en tot een unieke ervaring te maken. Het bedrijf brengt zijn expertise naar nieuwe markten en investeert in hoogtechnologische materialen, 3D-printing en waterstof om een grote verscheidenheid aan industrieen te bedienen – van lucht- en ruimtevaart tot biotechnologie. Michelin North America, Inc. heeft zijn hoofdkantoor in Greenville, South Carolina, en telt ongeveer 23.000 werknemers en 34 productiefaciliteiten in de Verenigde Staten en Canada. (michelinman.com)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met

Contact: Christian Fisher
E-mail: [email protected] | www.michelinmedia.com


iCrowdNewswire