header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


NextHome nr. 1 in kantoorgroei volgens NAR\’s 2023 Residential Franchise Report

Oct 25, 2023 1:07 PM ET

Pleasanton, CA – 18 oktober 2023 –In een onlangs gepubliceerd tweejaarlijks rapport, werd NextHome aangekondigd als de leider onder vastgoed franchises in netto kantoorgroei.

Het 2023 NAR Residential Franchise Report, openbaar gemaakt op woensdag 18 oktober, geeft details over de groei en vergoedingsstructuren van 20 uitzonderlijke vastgoed franchisegevers. Onder de best erkende merken van het land verwelkomde NextHome 143 nieuwe kantoren in de franchise tussen 2021 en 2023. Berkshire Hathaway HomeServices kwam op de tweede plaats door 67 nieuwe kantoren toe te voegen, gevolgd door Engel & Volkers North America met 44 nieuwe kantoren – waarmee de top drie werd afgerond.

Van de franchises die gegevens over kantooruitbreiding hebben verstrekt voor het 2023-rapport, hebben er negen hun aantal kantoren uitgebreid, acht hun aantal verkleind en twee hun aantal gelijk gehouden.

“Deze NextHome makelaars en eigenaars zijn enkele van de beste in de business – heldere, getalenteerde professionals die onze visie en people-first cultuur delen,” zegt James Dwiggins, CEO van NextHome. “Groeien met de juiste mensen is cruciaal als je een bedrijf wilt laten groeien. Onze groei is zowel een eer als een bewijs van de kracht van ons franchisemodel in een sector die volop in beweging is. In de kern is ons model gericht op de menselijke ervaring van het kopen en verkopen. NextHome groeit krachtig door uitzonderlijke technologie, marketing en ondersteuning te bieden waarbij de menselijke ervaring centraal staat.”

In anonieme enquetes van Franchise Business Review werd NextHome erkend als nummer 1 voor eigenarentevredenheid in de 2023-ranglijst van de publicatie. Het was het derde jaar op rij dat NextHome bovenaan stond in de tevredenheidsenquetes voor franchise-eigenaren van de publicatie.

De groei van NextHome bouwt voort op een track record van succes voor de negen jaar oude vastgoedfranchisegever. Het bedrijf werd ook erkend in het 2021 NAR Residential Franchise Report als de nummer 1 franchise voor netto kantoorgroei. Tussen 2019 en 2021 kondigde NextHome met trots 135 nieuwe kantoren aan.

“We zijn nederig en vereerd door het vertrouwen dat deze nieuwe NextHome-leden in ons stellen”, zegt Charis Moreno, Vice President of Sales bij NextHome. “Het is een voorrecht om samen te werken met mensen die onze visie delen om hun bedrijf naar het volgende niveau te tillen.”

Naast de groei van kantoren werd in het NAR-rapport ook de groei van agenten bijgehouden. NextHome verwelkomde meer dan 1.172 agenten tussen 2021 en 2023, waardoor het bedrijf nationaal gezien op de vierde plaats staat wat betreft de groei van het aantal agenten.

In de dynamische wereld van vastgoedfranchising blijft NextHome zich onverminderd inzetten om mensen boven huizen te verheffen als mensen hun unieke reis naar het vinden van hun volgende huis navigeren.

Over NextHome, Inc.

NextHome, Inc. is een onafhankelijke nationale franchiseverlener met een focus op het veranderen van de manier waarop consumenten werken met lokale agenten en online winkelen voor onroerend goed. De NextHome franchise is onlangs uitgeroepen tot de nummer 1 franchise in het land op het gebied van eigenaarstevredenheid en heeft 630 kantoren en 5.700 leden in 48 staten. Het bedrijf sloot in 2022 meer dan 33.000 transacties af met een waarde van meer dan $11,6 miljard.

De namen van bedrijven en producten die hier worden genoemd, kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars. Elk kantoor is een onafhankelijk beheerd en geexploiteerd bedrijf.

Druk voor meer informatie op:

Petya Manning
925.344.6479
[email protected]

Voor meer informatie, verkoop:

Charis Moreno
925.271.9102
[email protected]

Ga voor aanvullende aankondigingen en persberichten naar: https://www.nexthome.com/news/


iCrowdNewswire