header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


OBX Racing Parts kondigt ongekende liquidatieverkoop aan van meer dan $55 miljoen (MSRP) aan voorraad

Oct 25, 2023 1:20 PM ET

OBX Racing Parts, een prominente leider in de automotive performance industrie, kondigde een belangrijke liquidatieverkoop aan van haar gehele inventaris, met een waarde van meer dan $55 miljoen. Deze ongekende gebeurtenis wordt beheerd door GA Global Partners en Onyx Asset Advisors en zal een mijlpaal worden in de wereld van autoliefhebbers en -professionals.

OBX Racing Parts is gevestigd in het noorden van Californie en wordt al lange tijd erkend voor haar toewijding aan uitmuntendheid en het leveren van hoogwaardige auto-onderdelen en accessoires. Door de jaren heen heeft het bedrijf een uitgebreide voorraad high-performance onderdelen verzameld, varierend van uitlaatsystemen tot ophangingsonderdelen en alles daartussenin.

De liquidatieverkoop omvat voor meer dan $ 55 miljoen aan auto-onderdelen, die allemaal tegen aanzienlijke kortingen worden aangeboden.

“Autoliefhebbers en professionals uit de industrie krijgen de unieke kans om onderdelen en accessoires van hoge kwaliteit aan te schaffen tegen prijzen die naar verwachting aanzienlijk lager liggen dan de winkelwaarde”, aldus K. Kevin Otus, Managing Partners van Onyx Assets Advisors.

Peter Wyke, voorzitter van GA Global Partners: “We zijn verheugd dat we OBX\’ trouwe klantenkring en de bredere autogemeenschap deze exclusieve kans kunnen bieden”.

De liquidatieverkoop begint onmiddellijk en zal doorgaan tot alle voorraad is verkocht. Klik hier voor meer informatie en updates over het liquidatie-evenement. Kopers kunnen rechtstreeks contact opnemen met GA Global Partners en Onyx Asset Advisors voor een volledige inventarislijst en om inspecties te plannen in het magazijn in Union City, CA.

GA Global Partners en Onyx Asset Advisors nodigen alle autoliefhebbers, monteurs, detailhandelaren en iedereen met interesse in high-performance auto-onderdelen uit om te profiteren van deze ongeevenaarde kans.

Mis dit buitengewone evenement niet, waar kwaliteit en betaalbaarheid elkaar ontmoeten in de wereld van auto-onderdelen.

**Over OBX Racing Parts:**

OBX Racing Parts is een toonaangevende leverancier van high-performance auto-onderdelen. Met een sterke toewijding aan kwaliteit en een uitgebreid assortiment producten heeft het bedrijf een solide reputatie opgebouwd onder autoliefhebbers en professionals.

Mediacontact:
Michael Presto
[email protected]
818-514-9698


iCrowdNewswire