header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Premier Virtual uit Zuid-Florida overgenomen door Careerminds, wereldwijde outplacementprovider

Oct 25, 2023 10:13 AM ET

Premier Virtual, gevestigd in Zuid-Florida, wordt overgenomen door Careerminds, een wereldwijde outplacementprovider die HR- en talentacquisitiemanagers in staat stelt meer kandidaten aan te trekken via virtuele wervingsevenementen

BOCA RATON, FL – (Oktober, 2023)Premier Virtual, een multifunctioneel software-as-a-service (SaaS) platform dat de kloof tussen technologie en menselijke interactie overbrugt, werd onlangs overgenomen door Careerminds, een eigentijdse wereldwijde aanbieder van outplacementdiensten, een van de merken in de Talent Inc. portfolio. Door de transactie kan het toonaangevende rekruteringsplatform van Premier Virtual een robuuster aanbod aan werkgevers bieden, waardoor ze een bredere groep kandidaten kunnen aantrekken voor hun online evenementen voor het werven van talent. Bovendien krijgt Premier Virtual toegang tot een passief kandidaat-sourcing platform, dat via een ander merk onder de paraplu van Talent wordt aangeboden.

Premier Virtual, erkend als een van de “Top 100 Bedrijven om voor te werken in Florida”, werd in 2019 opgericht door CEO Steven Edwards, een oude recruiter, veelgevraagd thought leader in de sector en frequent TEDx Boca Raton spreker over carrieregerelateerde onderwerpen. Zijn bedrijf stelt organisaties in staat om virtuele banenbeurzen en online wervingsevenementen efficienter en effectiever te organiseren. Door de overname zal Premier Virtual nu nog meer waarde kunnen bieden aan werkgevers door hun recruiters op een zinvollere manier in contact te brengen met gekwalificeerde werkzoekenden.

“Sinds de lancering enkele jaren geleden is Premier Virtual altijd een toekomstgericht bedrijf geweest, dat de nieuwste innovaties gebruikt om onze klanten de meest succesvolle oplossingen te bieden”, zegt Edwards, CEO en medeoprichter van Premier Virtual. “Nu kunnen we de outplacement- en wervingsindustrie blijven transformeren door meer werkgevers met werkzoekenden in contact te brengen, gebruik te maken van de nieuwste technologie en tegelijkertijd de sollicitatie-ervaring menselijker te maken.”

Voordat hij Premier Virtual oprichtte, verfijnde Steve zijn expertise door bijna tien jaar lang op persoonlijke carrierebeurzen te werken. Als pionier op het gebied van werk op afstand, de toekomst van werk en het inhuren van mensen op afstand – onderwerpen die tijdens de pandemie ongekend actueel werden – nam hij deel aan het 1909 acceleratorprogramma in Palm Beach en het Tech Runway incubator- en acceleratorprogramma voor start-ups van Florida Atlantic University, en is hij momenteel lid van South Florida Tech Hub, een regionale handelsvereniging.

De nieuw verworven troef van Careerminds biedt unieke concurrentievoordelen zoals verbeterde gebruikersanalyses en de interactieve mogelijkheid om een-op-een te chatten of een video-interview af te nemen, rechtstreeks via het platform. De diepgaande analyses van het virtuele rekruteringsplatform, dat zich richt op virtuele jobbeurzen en hybride evenementen, bieden belangrijke inzichten in het gedrag van gebruikers die vervolgens kunnen worden geexporteerd naar CRM- en sollicitantvolgsystemen (ATS) van klanten, waardoor het rekruteringsproces wordt gestroomlijnd en de wrijving van het converteren van gegevens naar een nieuw systeem wordt geelimineerd.

Over Premier Virtual:

Premier Virtual, erkend als een van de “Top 100 Companies to Work for in Florida”, is een multifunctioneel software-as-a-service (SaaS) platform dat is ontworpen om de kloof tussen technologie en menselijke interactie te overbruggen. Het bedrijf werd in 2019 opgericht door Steve Edwards, een oude recruiter en pionier in de sector, en stelt organisaties in staat om virtuele banenbeurzen en online wervingsevenementen efficienter en effectiever te organiseren. Tot op heden heeft het platform van Premier Virtual meer dan 7.000 virtuele wervingsevenementen mogelijk gemaakt, waardoor meer dan 70.000 bedrijven in het hele land in contact konden komen met meer dan een miljoen werkzoekenden. Het bedrijf heeft in het hele land samengewerkt met instellingen voor hoger onderwijs, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties, bureaus voor personeelsontwikkeling, gezondheidszorgsystemen en nog veel meer.

Over Careerminds Group Inc:

Careerminds werd in 2008 opgericht als een eigentijdse aanbieder van wereldwijde outplacementdiensten. Careerminds combineert geavanceerde AI-technologie voor het zoeken naar een baan met gepersonaliseerde een-op-een loopbaancoaching voor alle functieniveaus op elke geografische locatie ter wereld. Hun moderne aanpak stelt het bedrijf in staat om toonaangevende statistieken te leveren die ertoe leiden dat werkzoekenden in gemiddeld minder dan 12 weken een nieuwe baan vinden. Ga voor meer informatie naar https://www.careerminds.com.

CONTACT:

Lisa Hagendorf
Centerpiece Public Relations
[email protected]


iCrowdNewswire