header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Taso Pardalis benoemd tot Executive Vice President en General Counsel van Ante, Inc.

Oct 25, 2023 1:39 PM ET

IMG-5534 (1)

Taso Pardalis, partner bij NYC Pardalis & Nohavicka LLP, is aangesteld door Ante Inc. als Executive Vice President en General Counsel. Ante, Inc. is opgericht door de familie Antetokounmpo om toezicht te houden op een wereldwijde portefeuille van bedrijven, investeringen, merkholdings en organisaties voor sociale impact. De familie heeft tal van investeringen gedaan in sportfranchises, waaronder het Nashville SC Major League Soccer-team en de Milwaukee Brewers, in een beleggingsfonds met het in Naperville, Illinois gevestigde Calamos Investments, is partnerschappen aangegaan met Ready en Nike en heeft de Charles Antetokounmpo Family Foundation opgericht . De uitgebreide portefeuille van het bedrijf omvat een breed scala aan sectoren, waaronder technologie, sport, entertainment, gezondheidszorg en financien. Naast de investeringen in Ante heeft Inc ook aanzienlijke vooruitgang geboekt in het verwerven en beheren van een wereldwijde portefeuille van intellectuele eigendommen, internationaal en internationaal.

Tijdens zijn 15 jaar bij Pardalis and Nohavicka, in New York City, leidde Taso de robuuste commerciele en bedrijfspraktijk van het kantoor. intellectuele eigendomspraktijk en strafrechtelijke verdediging,

In reactie op zijn benoeming zei Taso: “Ik ben vereerd en enthousiast om het getalenteerde team van Ante Inc. te versterken. Het streven van het bedrijf naar innovatie en de toewijding aan het stimuleren van creativiteit en bedrijfsgroei spreekt mij erg aan. Ik kijk ernaar uit om bij te dragen aan het succes van het bedrijf en het te helpen nieuwe hoogten te bereiken in het wereldwijde zaken- en investeringslandschap.

De heer Pardalis bezocht de City University of New York, Queens College, en later New York Law School, waar hij zijn juridische studies richtte op intellectueel eigendom, ondernemingsrecht en strafrechtelijke verdediging. Hij is toegelaten tot de balies van de staten New York en New Jersey en is momenteel in afwachting van toelating tot Wisconsin. Hij is toegelaten tot het United States District Court for the Southern District of New York (SDNY), het United States District Court for the Eastern District of New York (EDNY), het United States Second Circuit Court of Appeals en het Supreme Court of the United States (SCOTUS).

De heer Pardalis is momenteel adjunct aan de Long Island University waar hij sportrecht doceert aan de Roc Nation school of Media, Sports and Entertainment in Brooklyn, New York. Hij is ook lid van de New York State Bar General Practice Committee en is betrokken bij een aantal professionele en maatschappelijke organisaties, waaronder de Hellenic American Leadership Council (HALC), waarvan hij vice-voorzitter is, de New York City Police Athletic League en het Ronald Mcdonald House of New York.


iCrowdNewswire