header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


National Advertising Division beveelt Cox Communications aan om “Powered by Fiber”-claim voor Cox Internet met openbaarmaking te wijzigen

Nov 1, 2023 9:19 AM ET

New York, NY – 1 november 2023 – In een rechtszaak aangespannen door AT&T Services, Inc. heeft de National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs aanbevolen dat Cox Communications, Inc. zijn “powered by fiber”-claims aanpast om duidelijk en opvallend te vermelden dat Cox Internet geen glasvezel aan huis aanbiedt.

Cox biedt twee verschillende vaste breedbandinternetdiensten aan. De ene dienst, Cox Fiber, is een residentiele internetdienst die voor 100% uit glasvezel bestaat, inclusief glasvezel aan huis. De andere dienst, Cox Internet, is bijna volledig glasvezel naar het knooppunt dicht bij woningen, maar de “last mile” maakt gebruik van coaxkabel in plaats van glasvezel. Deze diensten overlappen elkaar niet. De locatie van de klant bepaalt welke dienst hij kan afnemen.

NAD heeft bepaald dat “powered by fiber” redelijkerwijs de boodschap overbrengt dat Cox Internet vergelijkbaar is met glasvezelinternet, klanten glasvezelinternetverbindingen naar hun huizen biedt en een geavanceerd glasvezelnetwerk aanbiedt.

Omdat uit de gegevens niet blijkt dat een coaxnetwerk en een glasvezelnetwerk op alle voor de consument relevante punten gelijkwaardig presteren, heeft de NAD Cox aanbevolen zijn beweringen over “powered by fiber” te wijzigen om duidelijk en opvallend te vermelden dat Cox Internet geen glasvezel aan huis aanbiedt.

In zijn adverteerdersverklaring stelde Cox dat het “de erkenning van de NAD waardeert dat Cox mag blijven adverteren dat Cox Internet Powered by Fiber is” en hoewel het “het niet eens is met bepaalde aspecten van de beslissing van de NAD, is het een groot voorstander van zelfregulering op reclamegebied”. Cox verklaarde dat het de aanbevelingen van de NAD zal opvolgen.

Alle samenvattingen van BBB\’s nationale programma\’s zijn te vinden in de jurisprudentiebibliotheek. Voor de volledige tekst van NAD-, NARB- en CARU-beslissingen kunt u zich abonneren op het online archief. Dit persbericht mag niet worden gebruikt voor reclame- of promotiedoeleinden.

Over BBB National Programs: BBB National Programs, een non-profitorganisatie, is de thuisbasis van de onafhankelijke zelfregulering van de Amerikaanse industrie en beheert momenteel meer dan een dozijn wereldwijd erkende programma\’s die al meer dan 50 jaar het vertrouwen van de consument in het bedrijfsleven helpen vergroten. Deze programma\’s bieden verantwoording door derden en diensten voor het oplossen van geschillen die bestaande en opkomende problemen in de sector aanpakken, een eerlijker speelveld voor bedrijven creeren en een betere ervaring voor consumenten. BBB National Programs blijft haar werk ontwikkelen en haar impact vergroten door zakelijke begeleiding te bieden en best practices te stimuleren op gebieden als reclame, marketing gericht op kinderen en tieners, gegevensprivacy, geschillenbeslechting, autogarantie, technologie en opkomende gebieden. Ga voor meer informatie naar bbbprograms.org.

Over de National Advertising Division: De National Advertising Division (NAD) van BBB National Programs biedt onafhankelijke zelfregulering en geschillenbeslechting, en begeleidt de waarheidsgetrouwheid van advertenties in de VS. NAD beoordeelt nationale advertenties in alle media en haar beslissingen stellen consistente normen vast voor de waarheidsgetrouwheid van advertenties en nauwkeurigheid, waardoor consumenten op zinvolle wijze worden beschermd en het speelveld voor bedrijven gelijk wordt gemaakt.

Contact:
Jennie Rosenberg
Mediarelaties
BBB Nationale Programma\’s
[email protected]


iCrowdNewswire