header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocatenkantoren van Silver Law Group & David R. Chase dienen $2 miljoen claim in om Northstar Bermuda beleggingsverlies terug te krijgen

Nov 3, 2023 3:54 PM ET

Boca Raton, Florida – 27 oktober 2023 – Advocatenkantoren Silver Law Group & David R. Chase P.A. hebben miljoenen dollars teruggevorderd voor Northstar Bermuda investeerders in de Verenigde Staten en daarbuiten, en hebben onlangs een claim ingediend om een investering van $2 miljoen terug te vorderen namens een client. De kantoren zijn een strategische alliantie aangegaan om beleggers in Northstar Financial Services (Bermuda) te vertegenwoordigen in vorderingen tegen de broker-dealers die de belegging aan hen hebben verkocht.

Als u hebt geinvesteerd in Northstar Financial Services (Bermuda), neem dan onmiddellijk contact met ons op via (800) 975-4345 voor een gratis vertrouwelijk gesprek om te bespreken hoe wij u kunnen helpen uw verliezen terug te krijgen. Wij vertegenwoordigen beleggers op basis van contingency fee, dus het kost niets om ons in te huren.

Northstar Financial Services (Bermuda) werd alleen verkocht aan beleggers buiten de VS en zou bepaalde voordelen bieden, zoals belastingontduiking, die niet beschikbaar waren voor Amerikaanse beleggers. Financiele adviseurs en effectenmakelaars in de Verenigde Staten, waaronder Suntrust/Truist, Cetera Investment Services, Ocean Financial Services en Bankoh Investment Services, verkochten producten van Northstar Bermuda.

Northstar Financial Services (Bermuda) bood meerdere producten aan, waaronder:

  • Global Advantage Select
  • Global VIP Elite
  • Global Rente Accumulator
  • Global Advantage Plus Serie
  • Wereldwijd Indexproduct

In 2018 werd Northstar Financial Services verkocht aan een Bermuda bedrijf dat eigendom is van de nu veroordeelde financier Greg Lindberg. Northstar was slechts een van de honderden verzekerings- en investeringsbedrijven die werden gekocht door Lindberg en zijn conglomeraat, Global Growth.

Kort nadat hij Northstar had gekocht, “herverdeelde Lindberg de activa” naar andere Amerikaanse bedrijven die hij bezat, volgens gerechtelijke documenten van Bermuda. Northstar Bermuda was niet in staat om haar verplichtingen aan investeerders na te komen, van wie velen hun investering wilden liquideren. Uit gerechtelijke documenten van 2020 bleek dat investeerders meer dan $70 miljoen tegoed hadden en dat het bedrijf slechts $8 miljoen in contanten had.

Northstar Bermuda verliezen terugvorderen

De beleggingen van Northstar Bermuda hebben niet gepresteerd zoals verwacht en het bedrijf gaat failliet en wordt geliquideerd. Beleggers kunnen niet bij hun hoofdsom en zullen naar verwachting het grootste deel van hun geld verliezen.

Financiele adviseurs en makelaars zijn verplicht om zorgvuldig onderzoek te doen naar de producten die ze verkopen, de risicotolerantie van hun klanten te begrijpen en hen alleen geschikte beleggingen te verkopen.

Northstar Bermuda ging gepaard met aanzienlijke risico\’s en speculatie, maar veel beleggers beweren dat hun makelaars Northstar Bermuda beschreven als een veilige belegging, vergelijkbaar met een depositocertificaat (CD) dat een gegarandeerd inkomen en behoud van hun hoofdsom zou bieden. Als gevolg daarvan hebben sommige beleggers aanzienlijke bedragen van hun pensioenspaargeld in het bedrijf gestoken en ervaren nu levensveranderende financiele verliezen.

Als een makelaar of zijn bedrijf niet de juiste aanbevelingen doet, kan de belegger zijn verliezen terugkrijgen via arbitrage, waarbij een neutrale derde partij wordt ingeschakeld om toezicht te houden op het geschil en, indien gerechtvaardigd, een financiele beloning uit te keren.

De meeste bedrijven eisen dat geschillen worden opgelost via het FINRA-arbitrageforum. Het proces is een snellere en goedkopere manier om geschillen op te lossen dan via de rechtbank. Onze kantoren vertegenwoordigen Northstar Bermuda beleggers op basis van contingency fee, wat betekent dat het niets kost om ons in te huren en dat we alleen een vergoeding ontvangen als we uw geld voor u terugkrijgen.

Northstar Financiele Diensten (Bermuda) Verliesadvocaten

Silver Law Group vertegenwoordigt beleggers die het slachtoffer zijn geworden van beleggingsfraude. Scott Silver, Esq. is voorzitter van de Securities and Financial Fraud Group van de American Association of Justice en vertegenwoordigt beleggers in binnen- en buitenland in zaken betreffende beleggingsfraude met effecten. David R. Chase, Esq. is voormalig SEC Enforcement Attorney. Neem contact op met Scott Silver voor een gratis adviesgesprek via [email protected] of gratis via (800) 975-4345.

Scott L. Silver, Esq.

Silver Advocatengroep

11780 W. Sample Road

Coral Springs, FL 33065

800-975-4345 (gratis)

Effectenfraudeadvocaten.nl

www.silv erlaw.com

E-mail: [email protected]


iCrowdNewswire