header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: hoe haal je het meeste uit een grote loonsverhoging

Nov 3, 2023 3:49 PM ET

Een loonsverhoging is een opwindende prestatie, een bewijs van de waarde die iemand heeft toegevoegd aan het bedrijf. Bovendien kan een hoger salaris een betekenisvol verschil maken in het dagelijks leven van individuen en gezinnen. Een loonsverhoging is het vieren waard, maar hoeveel moet iemand sparen, investeren of uitgeven? Lees verder om meer te weten te komen over geldbewegingen, bespaartips en waardevolle aankopen om optimaal te profiteren van je loonsverhoging.

Werk het budget bij.

Een solide budget moet rekening houden met grote financiele veranderingen, zoals een aanzienlijke salarisverhoging. “Na een grote loonsverhoging moeten werknemers de tijd nemen om hun budget opnieuw te evalueren,” zegt Northwestern Mutual Wealth Management Advisor James Wheeler in Greensboro, N.C. “De verhoging kan het mogelijk maken om bestaande financiele doelen sneller te bereiken, zoals het aflossen van schulden, het kopen van een auto of zelfs het verhuizen naar een grotere ruimte.” Sommige gezinnen kunnen ervoor kiezen om meer te gaan sparen of meer uit te geven aan dingen die ze eerder niet konden doen. Waar het extra geld ook naartoe gaat, door het budget opnieuw te bekijken, kan het gemakkelijker worden om te zien hoe een loonsverhoging in het grotere financiele plaatje past.

Pensioenbijdragen verhogen.

In de eerste jaren van iemands carriere kan het zijn dat hij of zij slechts de middelen heeft om minimale pensioenbijdragen te doen. Die kleine investeringen zijn belangrijk. Een hoger inkomen kan echter een kans zijn voor werknemers om meer bij te dragen aan hun pensioen – of ze nu hetzelfde percentage van hun inkomen bijdragen als voorheen, of kiezen voor een groter deel. Het juiste bedrag hangt af van iemands omstandigheden en inkomen na de verhoging.

Neem een levensverzekering.

Hoewel een levensverzekering misschien niet het eerste is waar je aan denkt, kan een salarisverhoging een goede reden zijn voor professionals om hun dekking opnieuw te evalueren. Dit is een kans voor professionals om te overwegen of ze meer dekking nodig hebben voor hun nieuwe, hogere salaris en om te kijken of het de moeite waard is om een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten om te profiteren van de extra voordelen die deze biedt, zoals het opbouwen van contante waarde, waar je tijdens je leven toegang toe hebt.

Geniet ervan.

Een belangrijke loonsverhoging verdienen vergt inzet, tijd en hard werken. Het is de moeite waard om die prestatie te vieren. “Of het nu gaat om een vakantie, een avondje uit of een aankoop waar ze al een tijdje naar uitkijken, professionals moeten de tijd nemen om zichzelf te belonen en te genieten van hun prestatie,” zegt Wheeler.

Ga terug naar school.

Of het nu gaat om een geavanceerde graad of een korte online cursus, bijscholing kan duur zijn. De beloning kan echter bestaan uit een groter verdienpotentieel en robuustere vaardigheden, meer zelfvertrouwen, betere kansen op de arbeidsmarkt en persoonlijke groei. Het is gebruikelijk om het behalen van een diploma of het volgen van een boeiende cursus uit te stellen tot het beter in je budget past, en een grote salarisverhoging kan de financiele mogelijkheid bieden om weer naar school te gaan.

De conclusie

Een aanzienlijke loonsverhoging is een opwindende mijlpaal in je carriere die nieuwe kansen en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Het is ook belangrijk om verstandig te spenderen en te sparen. Gelukkig maakt zorgvuldig budgetteren het mogelijk om te investeren in morgen zonder dat dit ten koste gaat van de mogelijkheid om de prestatie van vandaag te vieren.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen.
Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire