header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Shawn Collins geselecteerd als Law360 Environmental MVP voor 2023.

Nov 3, 2023 1:01 PM ET

Naperville, IL (10/27/2023) – Shawn Collins van The Collins Law Firm in Naperville, IL is gekozen tot 2023 Environmental MVP door Law 360 vanwege zijn werk in de Sterigenics-rechtszaak in Cook County. IL. Shawn was co-lead van het Plaintiffs Executive Committee in de In re Willowbrook Ethylene Oxide Litigation, waarin een schikking van $408 miljoen werd bereikt voor meer dan 800 eisers die kanker hadden gekregen na het inademen van kankerverwekkende ethyleenoxide uit een Sterigenics-faciliteit in hun gemeenschap. Shawn trad ook op als co-counsel voor de eiser in de eerste zaak die voor de rechter kwam, Kamuda v. Sterigenics, et al. Hij hielp mee aan de grootste uitspraak ooit van een eiser in Illinois, $363 miljoen voor de klant—-$325 miljoen daarvan was voor bestraffende schadevergoeding vanwege het laakbare gedrag van de vervuilers.

Law 360\’s MVP of the Year awards worden toegekend aan vijf advocaten in de hele V.S. in 37 verschillende praktijkgebieden. De advocaten die zijn geselecteerd als Law 360 MVP\’s voor 2023 hebben het afgelopen jaar buitengewone overwinningen behaald en het meeste bijgedragen aan hun praktijkgebied. Ze onderscheidden zich van hun collega\’s door rechtszaken waarbij veel op het spel staat, recordbrekende deals en complexe wereldwijde zaken. Law360 is een betrouwbare bron voor juridisch nieuws en analyses, met aandacht voor belangrijke ontwikkelingen in rechtszaken, wetgeving en transacties. Een team van Law360 redacteuren selecteerde de 2023 MVP winnaars na het beoordelen van meer dan 900 inzendingen.

Shawn Collins\’ juridische werk wordt gemotiveerd door zijn verlangen om de machtigen ter verantwoording te roepen en mensen te helpen die over het hoofd worden gezien, worden genegeerd en worden geschaad door vervuilers en overheidsinstanties die hun werk niet doen. “Ik doe dit omdat ik het rechtssysteem wil laten werken voor mensen en gemeenschappen die het gevoel hebben dat ze geen stem of macht hebben. Het is zinvol en belangrijk werk en ik ben Law 360 dankbaar dat ze dat erkennen,” aldus Shawn.

Over The Collins Law Firm: The Collins Law Firm is een milieu-, persoonlijk letsel- en commercieel proceskantoor in Naperville, IL dat toonaangevend is geworden op het gebied van milieugeschillen voor aanklagers. Het kantoor wordt regelmatig gekozen tot Best Law Firm door U.S. News and World Report en heeft meer dan 950 miljoen dollar aan vonnissen en schikkingen voor clienten ontvangen. Ga voor meer informatie over The Collins Law Firm naar www.collinslaw.com.

Contactgegevens:

Naam: Margaret Collins
E-mail: [email protected]
Functie: Marketing Manager


iCrowdNewswire