header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


De uitvinder van moderne cloudcomputing en het SMARTPLATFORM claimt de overwinning in duurzame AI

Nov 8, 2023 1:32 PM ET

SILICON VALLEY, CA / 3 november 2023 – Don Delvy, een pionier wiens naam synoniem is geworden met het vormgeven van moderne cloud computing, staat vandaag triomfantelijk op het gebied van duurzame AI met zijn veelgeprezen SMARTPLATFORM. Deze overwinning vertegenwoordigt een holistische toewijding aan milieubeheer, principiele gegevensverwerking en baanbrekende AI-ontwikkelingen.

Don Delvy, wiens inzichten cruciaal zijn geweest bij het vormgeven van het cloud computing-landschap, staat aan het hoofd van de beweging voor verantwoorde technologie. Te midden van de golf van AI die overgaat op openbare clouds, vormt zijn winnende strategie een benchmark in de branche, door een blauwdruk te bieden voor privacygerichte, milieuvriendelijke AI-raamwerken.

Delvy\’s ethos is resoluut: een toewijding aan ontrafeld schalen, waarbij privacy van de gebruiker en eigenaarschap boven alles gaan. In schril contrast met de beruchte dataprivacyuitdagingen van de publieke cloud, komt Delvy\’s SMARTPLATFORM naar voren als een leider op het gebied van duurzame, ethische informatica, die ervoor zorgt dat de gegevens van gebruikers worden gebruikt met hun uitdrukkelijke toestemming en voor hun expliciete voordeel.

Don Delvy verwoordt dit engagement met overtuiging: “Het gaat er niet alleen om wie de gegevens beheert, maar ook hoe ze worden beheerd. We pionieren met een verschuiving om de macht terug te geven aan het individu, door ons aan te sluiten bij de hartslag van de industrie en tegelijkertijd de gebruiker aan het stuur te houden.”

Milieubewustzijn is verweven in de missie van Delvy. Door gebruik te maken van cloud-efficientie heeft Delvy bepaald hoe de ecologische voetafdruk kan worden geminimaliseerd, waarmee de kern van de duurzame en ethische ideologie wordt belichaamd.

Het SMARTPLATFORM, dat wordt aangekondigd als de toekomstige \’smartphone\’ van cloud computing, demonstreert de avant-gardistische filosofie van Delvy. Door de monolithische cloud om te vormen tot op maat gemaakte “slimme platforms”, worden niet alleen industriespecifieke functionaliteiten verbeterd, maar wordt ook de revolutie op het gebied van schone gegevens gepionierd. Met de nieuwste versie voor de schoonheidssector, versterkt de innovatie van SMARTPLATFORM nu meer dan 20 industrieen en luidt een nieuw tijdperk van sectoroverschrijdende cloudintelligentie in.

Over Don Delvy

Cloud- en AI-autoriteit Don Delvy heeft in stilte enkele van de grootste technologische uitvindingen voor Cloud Computing gedaan. Dit omvat zijn eigendom van Del Vecchio, Del Vecchio Cloud, Del Vecchio Space en Del Vecchio Foods; Cloud Computing, SMARTPLATFORM (Generative Cloud), Clean Data, Defense-Based Smartsatellite (DBS2) “Deus Botrus\’\’ – Uitvinder.

Perscontact:

Raoul Davis
[email protected]
302.450.4494


iCrowdNewswire