header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


HUMBRA™ KICKSTARTER VOOR FIREFLY™ AANKondIGT – DE EERSTE MET HITCH-MOUNT OPGESCHAKELDE CANOPY VOOR VRACHTWAGENS EN SUV\’S TER WERELD

Nov 8, 2023 1:54 PM ET

De ultieme bescherming tegen zon of regen is ongelooflijk duurzaam en is binnen 90 seconden opgezet

Portland, OR – 07 november 2023Humbra™, uitgesproken als Hoooombra, kondigt vandaag aan dat Firefly™, de revolutionaire luifel voor vrachtwagens en SUV\’s met trekhaak, op Kickstarter wordt gelanceerd.

Mensen brengen graag tijd door in de buitenlucht – van tailgaten bij een lokale sportwedstrijd, een dagje naar het strand, off-road kamperen, of zowat elke activiteit die je maar kunt bedenken. Maar iedereen heeft een pauze van de zon nodig, en in de regen staan is ook niet leuk. Het probleem is dat de meeste voertuigluifels dakdragers en spanbanden nodig hebben voor ondersteuning, extra parkeerruimte innemen en NIET ontworpen zijn voor pick-ups. Dit was vooral verontrustend voor Kevin Craford, een expert op het gebied van high-end ontwerp en fabricage, die op het punt stond te beginnen aan een offroadtrip naar Death Valley tijdens de COVID-pandemie. En toen kwam hij op het idee voor Firefly, een veelzijdige, op de trekhaak gemonteerde overkapping die ongelooflijk duurzaam is en aanzienlijke bescherming biedt tegen de elementen.

Humbra\’s Kickstarter-aanbieding is een geweldige manier om deel uit te maken van iets heel COOLS en nuttigs. Backers die hun Firefly in de eerste 48 uur bemachtigen, kunnen hem kopen voor een ongelofelijke prijs van $995! – een flinke korting op de prijs van $1495. Elk VIP-pakket bevat.

  • Enorme 15\’ x 8\’ Firefly luifel
  • Humbra trekhaak
  • Telescopische aluminium zuignappen (x2)
  • Duurzame rip-stop draagtas
  • 2-jaar fabrieksgarantie

“Ik kan u niet eens vertellen hoe blij ik ben dat u deze rit wilt meemaken”, zegt Kevin Craford, oprichter van Humbra. “Toen ik dit \’gekke idee\’ voor het eerst aan ons productieteam voorlegde, werden er wenkbrauwen opgetrokken, maar hier zijn we dan, en ik kan niet wachten tot jullie de Firefly ervaren. Geloof me, dit gaat je outdoorervaring herdefinieren.”

Ontwikkeld en ontworpen met materialen van de hoogste kwaliteit en vervaardigd door MDT-tex®, een wereldleider in zon- en regenbeschermingssystemen, komt niets in de buurt van de veelzijdigheid en functionaliteit van de Firefly. Met een opbouwtijd van 90 seconden en een indrukwekkende dekking van 115 vierkante meter is deze op de trekhaak gemonteerde luifel de oplossing voor mobiele bescherming tegen regen en schaduw – op de bouwplaats, tijdens het bumperkleven, op het strand of op avontuur in het terrein.

Ga voor meer informatie naar: Kickstarter link hier

Over Humbra

HUMBRA – Uitgesproken als Hooooombra, is de pionier op het gebied van hoogwaardige, op de trekhaak gemonteerde voertuigkappen. Deze innovatie is ontstaan uit de behoefte van Kevin Craford aan superieure mobiele beschutting tijdens een off-road reis door Death Valley in de begindagen van de COVID pandemie. Kevin, een doorgewinterde ontwerper en fabricage-expert, realiseerde zich dat er op de markt een gebrek was aan compatibele en effectieve luifeloplossingen voor de meeste pick-up trucks. Het resultaat is de Humbra Firefly, meesterlijk vervaardigd door MDT-tex®, een Duitse wereldleider in beschermende zonweringsystemen. Met zijn ongeevenaarde veelzijdigheid, gebruiksgemak en indrukwekkende bedekkingsoppervlak van 115 m2 is het de eerste keuze voor een snelle, betrouwbare beschutting op de bouwplaats, op het strand, tijdens het tailgaten, op de camping… of waar uw avonturen u ook heen leiden.

Humbra – “Omarm uw omgeving”.


iCrowdNewswire