header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Introductie van UnFranchise Copilot: De Ultieme UnFranchise Business AI Assistent

Nov 8, 2023 12:43 PM ET

Greensboro, North Carolina (31 oktober 2023) – E-commerce leider en productmakelaardij Market America | SHOP.COM introduceert met trots UnFranchise® Copilot, een revolutionaire AI (kunstmatige intelligentie) assistent exclusief ontworpen voor de leden van Market America\’s UnFranchise programma – een systeem voor ondernemers om een aanvullend inkomen te creeren, terwijl consumenten wereldwijd een betere manier wordt geboden om te winkelen. Door middel van revolutionaire technologie en de kracht van mensen creeert Market America | SHOP.COM de economie van de toekomst. Met de nieuwe toevoeging van UnFranchise Copilot kunnen UnFranchise Owners (UFO\’s) tijd besparen, meer resultaatgenererende activiteiten uitvoeren en de groei van hun bedrijf versnellen.

Uniek aanbod van UnFranchise Copilot

UnFranchise Copilot is meer dan alleen een chatbot; het is een uitgebreide AI-assistent die is toegesneden op de unieke behoeften van UFO\’s en die goed bekend is met het uitgebreide productaanbod, de zakelijke termen en documenten van Market America, zodat hij precieze en op maat gemaakte hulp kan bieden. Door gebruik te maken van de vooruitgang in AI-technologie, zijn de uitzonderlijke mogelijkheden van UnFranchise Copilot strategisch ontwikkeld om de UnFranchise Business te verbeteren, waardoor het een waardevolle aanwinst is voor UFO\’s.

MicrosoftTeams-image (3)

Hoe UnFranchise Copilot zijn gebruikers helpt

UnFranchise Copilot biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden, waaronder:

  1. Hulp bij het schrijven: Of UFO\’s nu een blogbericht, e-mail of bijschrift voor sociale media nodig hebben, UnFranchise Copilot kan dit moeiteloos voor u opstellen.
  2. Diensten en sitenavigatie: Gemakkelijke toegang tot en controle van gegevens, het vinden van ondersteunende materialen, op de hoogte blijven van het laatste nieuws over UnFranchise Business en het vinden van specifieke webpagina\’s in het UnFranchise dashboard.
  3. Vertaaldiensten: Doorbreek taalbarrieres en communiceer effectief met teamleden en klanten die verschillende talen spreken.

De komst van deze tool markeert een nieuw tijdperk voor Market America in het digitale tijdperk. Sinds de oprichting in 1992 is het bedrijf een pionier geweest op het gebied van technologische vooruitgang. Begin jaren 2000 behoorde het tot de eerste marktplaatsen die uitsluitend online verkochten. Met de prevalentie en recente ontwikkelingen van AI heeft Market America prioriteit gegeven aan de integratie van AI-competenties in de UnFranchise Business om trends voor te blijven en zijn invloedspositie in de e-commercebranche te behouden. Met de voortdurende vooruitgang in AI die bedrijven en hun werknemers leidt naar hogere niveaus van efficientie en productiviteit, heeft Market America de beste aspecten van zijn intelligentie eruit gehaald om UnFranchise Copilot te creeren. Als zodanig is UnFranchise Copilot een directe weergave van Market America\’s veelzijdigheid en toewijding aan vooruitgang.

Over Market America Worldwide | SHOP.COM

Market America Worldwide | SHOP.COM is een bekroond wereldwijd e-commerce- en productmakelaardijbedrijf dat gespecialiseerd is in One-to-One Marketing en is de bedenker van de ShoppingAnnuity®. Haar missie is het bieden van een robuust bedrijfssysteem voor ondernemers en tegelijkertijd consumenten een betere manier te bieden om te winkelen. Market America Worldwide, met hoofdkantoor in Greensboro, North Carolina, en kantoren over de hele wereld, werd in 1992 opgericht door oprichter JR Ridinger. Via de belangrijkste, bekroonde winkelwebsite van het bedrijf, SHOP.COM, hebben consumenten toegang tot miljoenen producten, waaronder Market America Worldwide-exclusieve merken en duizenden topmerken. SHOP.COM stond op de 19e plaats inNewsweek\’s 2021 Best Online Shops, op nummer 54 in Digital Commerce 360\’s 2023 Top 100 Online Marketplaces, op nummer 80 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 & 1.000 Online Retailers en op nummer 10 in Digital Commerce 360\’s 2022 Top 500 Online Retailers Primary Merchandise Category. Het bedrijf is ook twee keer winnaar van de \’Torch Award for Marketplace Ethics\’ van het Better Business Bureau en werd in 2022 een BBB National Partner. Market America Worldwide | SHOP.COM werd ook gerangschikt op nummer 13 in The Business North Carolina Top 125 Private Companies voor 2022. Door het ondernemende bedrijfsmodel van Market America Worldwide te combineren met de krachtige vergelijkende shoppingmotor van SHOP.COM, het Cashback-programma, het SHOP Local-programma,ShopBuddy®, Express Pay-checkout, integratie van social shopping en talloze andere functies, is het bedrijf de ultieme online shoppingbestemming geworden.

Ga voor meer informatie over Market America Worldwide naar?MarketAmerica.com.

De afgebeelde verdiensten zijn atypisch en het succes van elke UnFranchise-eigenaar zal afhangen van de hoeveelheid hard werk, talent en toewijding die ze besteden aan het opbouwen van hun Market America-bedrijf. Voor typische inkomsten, zie?www.market-america.info/mais.


iCrowdNewswire