header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Lisa Robins sluit zich aan bij de Transaction Banking Expert Witness Practice van SEDA Expert

Nov 8, 2023 1:21 PM ET

New York, NY, 3 november 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Lisa Robins is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“Lisa\’s uitgebreide ervaring op het gebied van transactiebankieren en handelsfinanciering zal zeer inzichtelijk zijn voor onze clienten”, aldus Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Lisa Robins is een Senior Executive en Board Director, wereldwijd erkend om haar diepgaande ervaring en expertise in transaction banking en trade finance. In de afgelopen jaren was ze gevestigd in Azie (afzonderlijk Hong Kong, China en Singapore) waar ze effectief leiding gaf aan organisaties met diverse teams, verspreid over meerdere regio\’s, gericht op de ontwikkeling van technologie, digitalisering en risicobeheer.

Mevrouw Robins is Senior Adviseur voor Transaction Banking bij Oliver Wyman, Senior Adviseur bij Altana AI en Partner bij Prism Global Partners, een startende consultancy organisatie die zich richt op internationale handel. Ze heeft gewerkt als senior adviseur voor IBM Cloud Strategy Division en voor FinLync. Ze is voormalig lid van de raad van bestuur van de Chinese buitenlandse bankfilialen met lokale rechtspersoonlijkheid van Deutsche Bank en JPMorgan Chase & Co. Ze heeft ook zitting gehad in adviesraden van Clearstream, Thomson Reuters, de Global Leaders Council van BAFT en het Global Leaders Forum van SWIFT.

Mevrouw Robins was Global Head of Transaction Banking (TB) voor Standard Chartered Bank in Singapore van 2018 tot 2021. Eerder ondersteunde ze als vicevoorzitter van Corporate & Institutional Banking, Asia Pacific bij Deutsche Bank, gevestigd in Singapore, best practices toen Chinese en Aziatische toezichthouders de governance van en het toezicht op buitenlandse bankdochters ontwikkelden. Mevrouw Robins kwam bij de Bank als regionaal hoofd van Global Transaction Banking, Azie-Pacific.

Mevrouw Robins heeft het grootste deel van haar carriere bij JPMorgan Chase doorgebracht en bekleedde verschillende functies in Parijs, New York, Hongkong en China, waaronder vicevoorzitter-China Executive, uitvoerend lid van de lokale bankraad, directeur van Treasury and Security Services en filiaalmanager in Beijing. Als erkenning voor haar professionele rollen werd Robins geeerd als IBF Fellow door het Institute of Banking and Finance Singapore, uitgeroepen tot Hall of Fame – Legend door Global Custodian Magazine en uitgeroepen tot Transaction Banker of the Year door The Asset\’s Triple A en The Asian Banker.

Mevrouw Robins behaalde een MA in Aziatische (Chinese) Studies aan Stanford en haar BA, magna cum laude, in Aziatische Studies en Geschiedenis aan Tufts. Ze spreekt vloeiend Mandarijn en Frans, heeft een passie voor kunst en is een fervent amateurfotograaf.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, data-analyse, waardebepaling en elite expertises en getuigenis diensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire