header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: onverwachte overwegingen bij het kopen van een huis

Nov 8, 2023 12:52 PM ET

De meeste huizenkopers die voor het eerst een huis kopen, zijn voorbereid op de hypotheekbetalingen, maar niet zo veel kopers zijn zich bewust van de andere kosten die komen kijken bij het kopen en bezitten van een huis. Hier zijn enkele onverwachte overwegingen waar potentiele kopers aan moeten denken voordat ze hun eerste huis kopen.

Afsluitkosten

Afsluitkosten kunnen dingen zijn als afsluitkosten, acceptatiekosten, titelkosten en taxatiekosten. Sommige afsluitkosten gaan naar de kredietverstrekker en andere helpen om de dienstverleners te compenseren die een rol spelen in het proces van het kopen van een huis en het aanvragen van een hypotheek. Afsluitkosten kunnen een behoorlijke som geld vormen voor kopers, dus het is belangrijk om hier rekening mee te houden tijdens het budgetteren.

Reparaties

Huizen, vooral oudere huizen, kunnen reparaties of upgrades nodig hebben die in eerste instantie niet duidelijk zijn. Er kunnen onverwachte problemen zijn met loodgieterswerk of ramen die vervangen moeten worden. Deze problemen kunnen duur uitvallen voor nieuwe huiseigenaren, dus het is belangrijk om een plan te hebben voor onverwachte maar dringende reparaties. Sommige huiseigenaren grijpen misschien naar hun spaargeld voor noodgevallen of overwegen een lening voor woningverbetering. Mensen met een permanente levensverzekering, zoals een levensverzekering voor het hele leven, kunnen indien nodig lenen tegen de contante waarde van hun polis.

Maandelijkse uitgaven

Huiseigenaren weten al dat ze maandelijks een hypotheek moeten betalen, maar ze begrijpen misschien niet alle maandelijkse kosten die komen kijken bij het bezitten van een huis. Er kunnen energierekeningen, onroerendgoedbelasting en kosten voor een HOA (vereniging van huiseigenaren) zijn. Er kunnen ook onderhoudskosten zijn, afhankelijk van het type huis en tuin – denk aan kosten voor tuinarchitectuur, regelmatige ongediertebestrijding en professionele schoonmaak. Dergelijke kosten kunnen een deuk slaan in de gezinsfinancien, dus het is een goed idee om je hierop voor te bereiden door een begroting te maken. Kopers kunnen ook praten met makelaars of buren om een idee te krijgen van de maandelijkse kosten voor het bezitten van een huis in die buurt.

Oprichtingskosten

Inpakken en verhuizen, nieuwe apparaten, meubels en vele andere kosten kunnen allemaal deel uitmaken van het opzetten van een nieuw huis en de kosten lopen snel op. Dit zijn eenmalige kosten, dus huiseigenaren zullen waarschijnlijk niet opnieuw voor deze diensten betalen, tenzij ze upgraden of verhuizen – maar ze kunnen nog steeds duur zijn en vooral impact hebben op huiseigenaren die ze niet hebben gepland. Onderzoek en creatief budgetteren kunnen huizenkopers voorbereiden op eenmalige installatiekosten. Het kan ook helpen om uitgaven die niet dringend zijn uit te stellen. Kopers kunnen bijvoorbeeld besluiten om de aankoop van een nieuwe bank uit te stellen als de oude nog functioneel is, of ze kunnen een jaar wachten met het upgraden naar centrale airconditioning.

Het primaire doel van een permanente levensverzekering is het bieden van een overlijdensuitkering. Het gebruik van de opgebouwde waarde van een permanente levensverzekering verlaagt de overlijdensuitkering en kan andere aspecten van de polis beinvloeden.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire