header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Northwestern Mutual: Overwegingen voor stellen die in hetzelfde jaar trouwen en een huis kopen

Nov 8, 2023 12:53 PM ET

Voor veel koppels is het logisch om in hetzelfde jaar te trouwen en een huis te kopen. Met een nieuw huis kunnen pasgetrouwden immers samen routines, tradities en een gezin opbouwen. Het plannen van een bruiloft en het kopen van een huis zijn echter grote financiele ondernemingen. Als je een paar factoren in gedachten houdt, kan het makkelijker zijn om beide beslissingen in relatief korte tijd te nemen.

Budgetten voor bruiloft en huis

Het vieren van een bruiloft en het kopen van een huis binnen dezelfde periode van 12 maanden is spannend, maar vereist ook organisatie. “Een manier om georganiseerd te blijven en beide spaardoelen gemakkelijk in de gaten te houden, is door aparte spaarrekeningen te gebruiken”, zegt Myles Norfolk, financieel vertegenwoordiger bij Northwestern Mutual in Dallas. “Koppels kunnen plannen hoeveel ze elke maand aan elke rekening zullen bijdragen.”

Zowel bruiloften als aanbetalingen kunnen tienduizenden dollars kosten. Hoewel het mogelijk is om een minder duur huis te kopen en een budgetvriendelijke bruiloft te plannen, is het vaak gemakkelijker om het budget voor de bruiloft te verlagen. Als je met beide uitgaven moet jongleren, plannen veel koppels een soberdere bruiloft om geld over te houden voor een nieuw huis. Elke situatie is echter anders. De prioriteiten van elke partner – zowel voor hun speciale dag als voor hun nieuwe huis – moeten worden meegenomen in het budget.

Optimaal gebruik maken van het register

Een huwelijkslijst kan helpen om een nieuw huis als thuis te laten voelen. Stellen kunnen een huwelijkslijst aanleggen bij winkels die de meubels, apparaten en inrichting verkopen die ze willen. Kleinere items zijn bijvoorbeeld servies, kussens en bestek, maar pasgetrouwden moeten niet bang zijn om grotere aankopen op hun lijst te zetten, zoals espressomachines, grills of meubels (sommige huwelijkswebsites bieden de optie om meerdere mensen een bijdrage te laten leveren aan een groter cadeau).

Mensen die van plan zijn om na hun huwelijk een huis te kopen, kunnen ook de optie opnemen om geld te schenken voor een aanbetaling op hun register of zelfs een traditioneel register vervangen door een aanbetalingsfonds. Stellen die het grootste deel van hun geld aan de bruiloft en het huis besteden, kunnen in plaats daarvan gasten vragen om bij te dragen aan hun huwelijksreisfonds.

Hun krediet beschermen

Bruiloften zijn duur. Stellen kunnen in de verleiding komen om verkopers, locaties en meer met hun creditcard te betalen in plaats van te sparen voor een huis. Maar als bruidsparen hun rekeningen niet kunnen betalen, kan die beslissing het kopen van een huis moeilijker maken.

“Kredietscores kunnen van invloed zijn op de hypotheekrente waarvoor een koppel in aanmerking komt,” zei Norfolk. Als door het betalen van de trouwkosten de kredietscore van een van de twee personen omlaag is gegaan, kan het koppel te maken krijgen met hogere rentetarieven of zelfs niet in aanmerking komen voor een hypotheek. Daarom is het cruciaal dat koppels zorgvuldig omgaan met creditcards als ze trouwkosten betalen.

Dekking levensverzekering

Voor koppels die van plan zijn om in hetzelfde jaar te trouwen en een huis te kopen, is een levensverzekering misschien niet het eerste waar ze aan denken. De toekomstige financiele zekerheid van een nieuw gezin is echter net zo belangrijk tijdens deze belangrijke overgang in het leven. Hypotheekbetalingen kunnen een financiele last worden als een van beide echtgenoten onverwacht overlijdt nadat ze een nieuw huis hebben gekocht. “Een levensverzekering biedt financiele zekerheid doordat de langstlevende echtgenoot een overlijdensuitkering krijgt om uitgaven te dekken zoals een huis, de begrafenis en de zorg voor het gezin”, aldus Norfolk. “Nieuwe koppels kunnen kiezen voor een overlijdensrisicoverzekering, die dekking biedt voor een vaste periode. Ze kunnen kiezen voor een dekking die doorloopt tot het einde van hun hypotheek om er zeker van te zijn dat het huis van het gezin veilig is totdat ze financieel gezond zijn en in staat om eventuele schulden te dekken.”

De kern van de zaak

Trouwen en een huis kopen in hetzelfde jaar is een ambitieus doel voor elk koppel. Gelukkig kan een zorgvuldige planning dit doel haalbaar maken. Het navigeren door deze belangrijke mijlpalen kan gemakkelijker worden met een samenhangend, realistisch budget en verantwoorde financiele beslissingen.

Northwestern Mutual is de marketingnaam voor The Northwestern Mutual Life Insurance Company (NM) en haar dochterondernemingen in Milwaukee, WI.

Bron: Northwestern Mutual


iCrowdNewswire