header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Russ Gallagher brengt gevarieerde, hoogvliegende ervaring naar neutrale carriere bij UWWM

Nov 8, 2023 1:23 PM ET

NASHVILLE, Tenn. (6 november 2023) – Russell C. Gallagher, meest recentelijk gezagvoerder bij Southwest Airlines, is aan de slag gegaan als fulltime neutrale medewerker bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group.

Gallagher\’s juridische loopbaan liep van 1986 tot 1992 en hij was vijf jaar lang commercieel procesadvocaat bij Boult, Cummings, Conners and Berry (nu Bradley Arandt et al), met de nadruk op contractgeschillen. Hij vertegenwoordigde ook een muziekmanagementgroep, individuele muzikale artiesten en een leasemaatschappij voor bedrijfsvliegtuigen en hij is nog steeds advocaat. In overeenstemming met zijn thuisbasis Nashville, behaalde hij zowel zijn Bachelor of Arts als zijn Rechten diploma aan de Vanderbilt University.

In 2012 werd hij voor het eerst een Tennessee Rule 31 Court Certified Civil Mediator en het jaar daarop volgde hij een training in geschillenbeslechting aan Pepperdine University.

“Russ Gallagher biedt een schat aan gespecialiseerde ervaring door zijn carriere bij de luchtvaartmaatschappijen in het oplossen van piloot- en vakbondsgerelateerde kwesties – een achtergrond die maar weinig neutrale advocaten hebben,” zei John Upchurch, CEO van de bemiddelingsgroep. “We zijn verheugd hem in onze gelederen te verwelkomen.”

Sinds 1992 heeft de heer Gallagher voornamelijk als piloot gewerkt en heeft hij zitting gehad in de veiligheidscommissie en de raad van bestuur van de Southwest Airlines Pilots Association en was hij voorzitter van de contractbeheercommissie van de pilotenvakbond (contracthandhaving, grieven, onderhandelingen en geschillenbeslechting).

De heer Gallagher is een 25-jarige veteraan van de Amerikaanse marine en Air National Guard en is gepensioneerd luitenant-kolonel. Hij begon zijn diensttijd met het volgen van de Naval Justice School in 1976, bracht zeven jaar door als marinevlieger en werd luitenant-commandant en piloot bij de Amerikaanse marine. Van 1987 tot 2000 was hij piloot bij de Tennessee Air National Guard.

Hij is lid van de balies van Tennessee en Nashville, de Lawyer-Pilots Bar Association (en was de voormalige vertegenwoordiger van de LPBA in Tennessee) en de Nashville Legal Aid Society.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling of arbitrage met Mr. Gallagher kunt u contact opnemen met zijn casemanager, Johanna Feore, via [email protected] of (800) 864-2622.

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een nationaal toonaangevend bemiddelingsbedrijf dat bekend staat om het faciliteren van redelijke overeenkomsten om complexe problemen op te lossen. Vanuit kantoren in het zuidoosten van de V.S. werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialiteiten als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale derde-partij casemanagers, waarbij innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land worden toegepast. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire