header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


SIGNAL RELIEF PAIN PATCH KONDIGT SAMENWERKING AAN MET NON-PROFIT ORGANISATIE OM MILITAIRE VETERANEN TE HELPEN

Nov 8, 2023 12:57 PM ET

Signal Relief werkt samen met Less Leg More Heart om veteranen met geamputeerde ledematen op Veteran\’s Day een nieuwe, pijnstillende oplossing zonder medicijnen te bieden

American Fork, Utah- Signal Relief, een Amerikaans bedrijf met hoofdkantoor in American Fork, Utah met teamleden in staten in de hele VS, werkt samen met de nationale non-profit Less Leg More Heart ter ere van Amerikaanse militaire veteranen die ledematen hebben verloren tijdens het dienen en beschermen van de natie. Deze Veteranendag verstrekt Signal Relief, in samenwerking met Less Leg More Heart, tot 100 van de nieuw geintroduceerde pijnstillende pleisters zonder medicatie aan militaire veteranen met als doel de levenskwaliteit van veteranen met chronische pijn te verbeteren.

De Signal Relief Pain Patch verandert de manier waarop mensen pijn kunnen beheersen door een natuurlijk en effectief alternatief te bieden voor traditionele pijnbestrijdingsmethoden. Klinische tests hebben aangetoond dat de wetenschappelijke technologie in dit innovatieve product de potentie heeft om gerichte verlichting te bieden, met talloze voordelen voor mensen die verlichting van ongemak zoeken. De Signal Relief Patch bevat microscopisch kleine deeltjes die in een matrix zijn gerangschikt en fungeren als een antenne om pijnsignalen te detecteren en te onderbreken, waardoor de door het lichaam gegenereerde pijnboodschappen via de patch worden omgeleid en de impact van pijn wordt verminderd terwijl verlichting wordt geboden waar en wanneer dat nodig is.

“Onze missie bij Signal Relief is om pijnverlichting zonder medicijnen te bieden aan elk lichaam. We geven in het bijzonder om onze militaire Veteranen, die hun leven en ledematen hebben gegeven om ons te verdedigen, en zij die ledematen hebben verloren of nog steeds de pijn voelen van verwondingen tijdens hun diensttijd verdienen onze loyaliteit en steun,” zegt Daniel Marriott, President. “We besloten als groep bij Signal Relief dat we iets konden doen om te helpen, door te doneren aan Veteranen die nog steeds worstelen met pijn. We werken samen met Less Leg More Heart om onze innovatieve oplossing voor pijnverlichting te introduceren bij de veteranengemeenschap.”

Less Leg More Heart is een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verbeteren van het leven van Veteranen en anderen in de geamputeerde gemeenschap die ledematen hebben verloren door hen emotionele steun, hulpmiddelen en hulpmiddelen te bieden. Veel veteranen ervaren slopende pijn als gevolg van hun verwondingen, wat hun dagelijks leven en algehele welzijn beinvloedt. Deze samenwerking met Signal Relief heeft als doel de pijn aan te pakken met een product dat een medicijnvrije, niet-invasieve en langdurige oplossing biedt die een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop mensen pijn aanpakken.

“Less Leg More Heart is er trots op samen te werken met Signal Relief om de levenskwaliteit van mensen in onze gemeenschap te verbeteren. De Signal Relief Patch heeft mijn pijn verbeterd. Ik vind het prettig dat het niet-invasief is, zonder medicijnen en tegen een betaalbare prijs,” zegt Christina Hurley, oprichter en CEO. “Ik kijk ernaar uit om dit product aan anderen aan te bevelen, zodat ze zich goed kunnen voelen, goed kunnen zijn, goed kunnen bewegen, goed kunnen doen.”

Geinteresseerde veteranen en/of familieleden van een veteraan die de Signal Relief Pain Patch willen uitproberen, waarvan veel gebruikers melden dat de kwaliteit van hun leven aanzienlijk is verbeterd, kunnen een verzoek indienen op signalrelief.com/veterans. De eerste 100 gekwalificeerde ontvangers worden door Signal Relief benaderd voor levering.

“Ik twijfelde om te geloven dat de Signal Patch in staat zou zijn om bijna onmiddellijke verlichting van pijn te bieden. De resultaten waren echter onmiskenbaar, want ik ervoer een bijna onmiddellijke verlichting zonder medicijnen. Bedankt voor het ontwikkelen van zo\’n geweldig product! Dit is een absolute spelbreker,” zei Rick Godfrey, veteraan van het Amerikaanse Korps Mariniers.

Over Signal Relief

Signal Relief werd in november 2019 opgericht door Mike Hammond (Oprichter en Opdrachtgever), Daniel Marriott (President en Productie), Tony Sutera (Uitvinder) en Rhett Spencer (Uitvinder) met als doel om medicijnvrije pijnverlichting werkelijkheid te laten worden voor “Every Body” in nood. De Signal Relief Patch biedt medicijnvrije verlichting en voldoet aan de missie van het bedrijf door het ontwikkelen van de hoogste kwaliteit en veiligste pijnbestrijdingsproducten met innovatieve technologie en een ongeevenaarde gebruikerservaring. De herbruikbare Signal Relief patch kan de impact van pijn elke dag verminderen, minstens een jaar lang. Het is klinisch bewezen dat de gepatenteerde technologie van Signal Relief alternatieve verlichtingsmethoden vermindert of overbodig maakt, zonder risico op overdosering of verslaving en zonder dat er iets in het lichaam terechtkomt. De gepatenteerde technologische producten van het bedrijf worden momenteel goedgekeurd door de FDA. Meer informatie is te vinden op www.signalrelief.com.

Over Less Leg More Heart

De oprichter en CEO van Less Leg More Heart, Christina Hurley, is een nationaal gediplomeerd Physician Assistant en een geamputeerde die anderen inspireert om te slagen ondanks de uitdagende aard van hun omstandigheden. De organisatie is gevestigd in het zuiden van New Hampshire en heeft als missie het verspreiden van hoop, het verminderen van lijden en het verbeteren van de levensvatbaarheid binnen de geamputeerde gemeenschap. Ze doen dit door onderwijs, ondersteuning, diensten en benodigdheden op maat aan te bieden tijdens en na levensveranderende medische omstandigheden. Meer informatie is te vinden op www.lesslegmoreheart.com.

VOOR INFORMATIE:
Angie Davies
[email protected]
801-201-4523


iCrowdNewswire