header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Sterlington verwelkomt Todd McClelland als partner in dataprivacy-, AI- en procespraktijk

Nov 8, 2023 1:01 PM ET

New York, 3 november 2023 – Sterlington, een internationaal advocatenkantoor, kondigt met genoegen de benoeming aan van Todd McClelland als Partner in Sterlington\’s Cybersecurity, Data Privacy, AI en Litigation praktijken. Als erkend leider op het gebied van cybersecurity en data privacy, zal Todd\’s expertise Sterlington\’s capaciteiten versterken in deze strategische aandachtsgebieden voor het kantoor.

Todd adviseert bedrijven over complexe juridische kwesties met betrekking tot cybersecurity inbreuken en compliance, data privacy compliance, AI en technologische transacties. Hij is ook een ervaren procesadvocaat. Tot zijn clienten behoren aanbieders van cyberbeveiligingsproducten, detailhandelaren, financiele instellingen en traditionele bedrijven.

Voordat Todd bij Sterlington kwam, werkte hij bij McDermott, Will & Emery waar hij leiding gaf aan de Global Privacy & Cybersecurity Practice Group van het kantoor. Todd is onder andere erkend door The Legal 500 US en The Best Lawyers in America voor privacy en gegevensbeveiliging. Hij werdook uitgeroepen tot “Lawyer of the Year” in IT Outsourcing Law. Hij heeft een J.D. van Florida State University en een B.S. van het Georgia Institute of Technology (Georgia Tech).

In een reactie op de benoemingen zei Chris Harrison, oprichtend partner van Sterlington: “We zijn verheugd Todd McClelland te verwelkomen bij Sterlington. Zijn diepgaande kennis van cybersecurity, data privacy en technologierecht, in combinatie met zijn ervaring in procesvoering, draagt bij aan Sterlington\’s toewijding aan het leveren van uitmuntende juridische diensten”.

Over Sterlington PLLC

Sterlington PLLC is een internationaal advocatenkantoor met toonaangevende capaciteiten op het gebied van geavanceerde proces- en transactiewerkzaamheden en het uitbesteden van juridische activiteiten. Met diepgaande ervaring en gespecialiseerde vaardigheden in verschillende praktijken en industrieen, helpt ons team clienten over de hele wereld om hun zakelijke doelen te bereiken. Bezoek ons op www.sterlingtonlaw.com.


iCrowdNewswire