header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research publiceert een dekkingsrapport over Filament Health Corp. getiteld, “Pionier in Botanical Psychedelics Drug Development”.

Nov 8, 2023 12:48 PM ET

31 oktober 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) heeft een “Initiation of Coverage Report” gepubliceerd over Filament Health Corp. (NE: FH) met de titel: “Pioneer in Botanical Psychedelics Drug Development”. Het rapport kan hier worden geraadpleegd.

Filament Health Corp. (NEO:FH/OTCQB: FLHLF/FSE:7QS), gevestigd in Vancouver, wordt geleid door een leiderschapsteam dat is doordrenkt van de expertise van botanische extractie en heeft een platform ontwikkeld van gepatenteerde technologie om psychedelische botanische geneesmiddelen te creeren met unieke IP-voordelen en een aantal unieke klinische voordelen ten opzichte van generieke gesynthetiseerde traditionele geneesmiddelenpreparaten. De IP-voordelen komen voort uit de moeilijkheid om complexe mengsels, die beschermd worden door procesoctrooien en handelsgeheimen, te generiseren. Bovendien maakt het bestaan van een grote hoeveelheid gedocumenteerde traditionele kennis preklinische studies overbodig, waardoor Filament een snellere weg naar klinische ontwikkeling kan bewandelen dan synthetische geneesmiddelenontwikkelaars. Terwijl het landschap van klinische studies op het gebied van psychedelica gedomineerd wordt door synthetisch geproduceerde kandidaat-geneesmiddelen, kan Filament zichzelf beschouwen als het eerste en enige bedrijf dat op natuurlijke wijze verkregen psychedelische verbindingen in klinische studies heeft.

Het bedrijfsmodel van Filament biedt twee wegen naar potentiele inkomsten. De ene is via de potentiele commercialisering van de interne programma\’s van het bedrijf voor het ontdekken en ontwikkelen van medicijnen, die gericht zijn op de grote onbeantwoorde behoefte aan stoornissen in het gebruik van drugs. De andere is via het in licentie geven van zijn geneesmiddelentechnologie aan externe geneesmiddelenontwikkelaars voor hun klinische ontwikkelingen gericht op indicaties die buiten de kernfocus van het bedrijf liggen. Deze strategie stelt Filament in staat om meer onmiddellijke, precommerciele inkomsten te genereren, evenals het potentieel om een meer consistente stroom van inkomsten te ontvangen als deze geneesmiddelen worden goedgekeurd en overgaan tot commercialisering.

Als onderdeel van de financiele strategie is Filament overeengekomen om te fuseren met SPAC Jupiter Acquisition Corp (NASDAQ:JAQC). De fusie zal resulteren in een hogere notering op de NASDAQ-beurs, waardoor Filament meer toegang zou moeten krijgen tot de kapitaalmarkten voor fondsen ter ondersteuning van haar geneesmiddelenontwikkelingsprogramma\’s.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire