header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Advocatenkantoor Marrone zorgt voor $9,1 miljoen schikking in de zaak van Walter Ogrod\’s onterechte veroordeling tegen de stad Philadelphia

Nov 17, 2023 3:36 PM ET

PHILADELPHIA, PA (3 november 2023) – Walter Ogrod is overeengekomen om zijn rechtszaak tegen de stad Philadelphia en verschillende leden van de politie van Philadelphia te schikken voor $9,1 miljoen. Ogrod werd in deze zaak vertegenwoordigd door Joseph M. Marrone, Esq. en Michael Pomerantz, Esq. van Philadelphia\’s Marrone Law Firm, LLC.

Ogrod beweerde dat detectives van Philadelphia moordzaken hem onder druk zetten om een misdaad te bekennen die hij niet had gepleegd. Ogrod werd in 1992 gearresteerd en in 1996 veroordeeld tot de doodstraf. Ogrod werd in 2020 vrijgelaten uit de gevangenis nadat het kantoor van de officier van justitie ermee instemde dat Ogrod ten onrechte was veroordeeld. Hij had achtentwintig jaar in de gevangenis doorgebracht, waarvan vijfentwintig jaar in eenzame opsluiting in de dodencel van Pennsylvania.

Tijdens hun onderzoek ontdekte het Marrone advocatenkantoor nieuw DNA-bewijs dat nooit was geanalyseerd tijdens het decennialange onderzoek. Bij het schikken van de zaak hebben de stad Philadelphia en andere individuele verdachten alle wandaden ontkend.

“Deze rechtszaak was een lange en zwaar bevochten strijd die resulteerde in een significante schikking die Walter Ogrod de economische steun zal geven die hij nodig heeft om zijn leven weer op te pakken. Hij blijft optimistisch over zijn toekomst en zet zich in om te vechten voor zijn medegevangenen die ook onterecht zijn veroordeeld.” Joseph Marrone, advocaat bij Marrone Advocatenkantoor, LLC

Over Marrone Law Firm, LLC
De advocaten van Marrone Law Firm, LLC hebben een vergunning om hun praktijk uit te oefenen in Pennsylvania, New Jersey, New York en de federale rechtbanken in die staten. Ze hebben ook talloze zaken behandeld in andere rechtsgebieden nadat die rechtbanken ons hadden aangewezen als pro hac vice-advocaat. Maar de rechtbanken waar ze optreden en de kantoren die ze hebben, zijn slechts een deel van het verhaal.


iCrowdNewswire