header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


ALM kondigt de publicatie aan van de resultaten van het jaarlijkse ALM/IPMA-compensatieonderzoek voor 2023

Nov 17, 2023 2:39 PM ET

De essentiele gids voor compensatie voor paralegals en andere praktijkondersteunende professionals

New York, NY 8 november 2023 – In samenwerking met The International Practice Management Association (IPMA) kondigt ALM met trots de resultaten aan van het jaarlijkse Compensation Survey for Paralegals, Practice Support Professionals, and Managers. Het rapport, dat gedetailleerde salaris- en arbeidsvoorwaardengegevens bevat in een gemakkelijk te begrijpen formaat, is een waardevol hulpmiddel voor advocatenkantoren en juridische afdelingen die toptalent willen aantrekken, motiveren en behouden.

“Almeer dan 20 jaar is de Jaarlijkse Compensatie Enquete voor Paralegals, Praktijk Ondersteunende Professionals en Managers de primaire bron voor gegevens over de beloning van ondersteunend personeel bij advocatenkantoren,” zegt Kayla McCaleb, Research Manager & Compensation Research Lead bij ALM. “Door onze samenwerking met IPMA blijven we een toonaangevend pakket produceren dat advocatenkantoren en juridische afdelingen helpt om de best mogelijke ondersteunende medewerkers aan te trekken en te behouden.”

Hoogtepunten uit het rapport van dit jaar zijn onder andere

– Paralegals factureerden gemiddeld 1.244 uur tegen een gemiddeld tarief van 345 dollar per uur.

– Paralegal Managers verdienden een gemiddelde jaarlijkse bonus van $20.297, terwijl Paralegal Directors een gemiddelde jaarlijkse bonus van $31.102 verdienden.

– Een nieuwe variabele waarmee de compensatiegegevens werden gestratificeerd wanneer er voldoende gegevens waren om te analyseren – Werkplaats (volledig ter plaatse, hybride, volledig op afstand)

“De ALM/IPMA-enquete bevat de meest actuele en uitgebreide salaris- en andere gerelateerde gegevens voor paralegals, andere juridische afdelingen en juridische managers”, zegt Tracy Schumm, President – IPMA: International Practice Management Association. “IPMA-leden gebruiken deze enquete om er zeker van te zijn dat ze het beste inzicht hebben in de industriestandaarden om concurrerend en transparant te blijven in onze huidige markt.”

De gegevens in dit rapport zijn afkomstig van een enquete die is uitgevoerd van maart-juni 2023. In totaal hebben 62 organisaties gereageerd, met in totaal 5.552 functies. Het rapport is de essentiele gids voor compensatie voor paralegals en andere praktijkondersteunende professionals.

Klik hierom het rapport aan te schaffen of neem contact op met Ron Dinkins via [email protected].

Huidige Law.com Pro leden en Law.com Compass abonnees hebben toegang tot het rapport door te gaan naar: ALM/IPMA Annual Compensation Survey Results.

Over ALM

ALM is het meest vertrouwde media-, informatie- en inlichtingenbedrijf ter ondersteuning van de praktijk en het bedrijf van professionals in de juridische, verzekerings-, commerciele vastgoed- en financiele dienstverlening. ALM levert toonaangevende gegevens, informatie, inzichten, evenementen en doelgroepen die essentieel zijn voor groeiende bedrijven wereldwijd aan meer dan 7 miljoen professionals. Ga naar alm.com voor meer informatie en bezoek www.alm.com/events/ voor informatie over onze aankomende evenementen. Volg ons op Twitter via @ALMGlobal.


iCrowdNewswire