header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Miles Mediation & Arbitrage neemt het in St. Louis gevestigde United States Arbitration & Mediation over

Nov 17, 2023 2:33 PM ET

ATLANTA, GA/November 9, 2023Miles Mediation & Arbitration (Miles), de grootste aanbieder van alternatieve geschillenbeslechting (ADR) in het zuidoosten, is verheugd te kunnen aankondigen dat het United States Arbitration & Mediation (USA&M), de belangrijkste ADR-aanbieder in het midwesten, heeft overgenomen.

“Wij zijn zeer verheugd USA&M bij Miles te mogen verwelkomen, zegt Parag Shah, CEO van Miles. “USA&M staat bekend om zijn uitzonderlijke klantenervaring, ondersteund door een panel van ervaren bemiddelaars en arbiters, en een sterke focus op klantenservice. Deze unie brengt twee klantgerichte, toonaangevende ADR-aanbieders samen met als doel waarde te blijven leveren aan de klanten van beide bedrijven door de ADR-opties die we hen bieden uit te breiden.”

Miles werd opgericht in 2000 en heeft zeven kantoren in het zuidoosten, waaronder Atlanta, Charlotte, Columbia, Jacksonville, Nashville, Savannah en Tampa. Het bedrijf combineert de expertise van zijn hoogopgeleide en diverse panel van ADR-professionals met een ongeevenaard niveau van klantenondersteuning om partijen te begeleiden en in staat te stellen een eerlijke, tijdige en kosteneffectieve oplossing te vinden, ongeacht de omvang, specialisatie of complexiteit van de zaak.

“De toetreding tot Miles biedt USA&M een boeiende kans om ons planningsproces te stroomlijnen en technologische verbeteringen aan te bieden die onze klantenervaring zullen verbeteren,” zegt bemiddelaar en arbiter Rob Litz, voorzitter van USA&M. “We blijven het uitstekende serviceniveau bieden dat onze clienten van ons gewend zijn en onze clienten, neutralen en medewerkers kunnen continuiteit verwachten terwijl we uitbreiden en groeien. We hebben altijd ervaren neutrals geleverd die bedreven zijn in het oplossen van conflicten en dat zullen we blijven doen.”

Om die continuiteit te behouden, blijft Litz aan als voorzitter van USA&M en zal het bedrijf zaken blijven doen onder dezelfde naam.

USA&M is opgericht in 1985 en biedt sindsdien bemiddelingsdiensten aan in Missouri en Illinois en verzorgt arbitrages in de hele VS vanuit het kantoor in St. Louis, Missouri. De neutrals van het bedrijf zijn doorgewinterde professionals die regelmatig bijgeschoold worden om op de hoogte te blijven van ADR en juridische trends, en het personeel van USA&M biedt ondersteuning en service van het hoogste niveau in het ultramoderne kantoor.

“De dagelijkse activiteiten van USA&M zullen niet veranderen. Van buitenaf is het business as usual voor onze klanten en onze neutralen,” zegt Litz. “Maar door het samenvoegen van onze bedrijven kunnen onze neutrals met elkaar netwerken, het dienstenpakket voor onze klanten uitbreiden en onze processen efficienter maken. Het is een geweldige kans voor beide bedrijven.”

Shah is het daarmee eens. “We zijn enthousiast over onze uitbreiding naar het Middenwesten,” zegt hij. “De culturen van onze bedrijven passen bij elkaar en we geloven dat deze verhuizing blijvende voordelen zal opleveren voor de neutralen, werknemers en klanten van beide organisaties.”

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
Parag Shah
CEO bij Miles
888-305-3553
[email protected]

Rob Litz
Bemiddelaar/arbiter en voorzitter van USA&M
314-231-4642
[email protected]

Kimber Bond
Marketing Manager
[email protected]


iCrowdNewswire