header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Providencia Groep – Virtueel wervingsevenement voor landelijke unificatiespecialisten op 16 november

Nov 17, 2023 3:39 PM ET

Wil jij dat je carriere een betekenisvolle impact heeft?

De Providencia Group werkt samen met overheidsinstanties, dienstverlenende organisaties en externe belanghebbenden om humanitaire operaties te ondersteunen en het leven van minderbedeelde bevolkingsgroepen positief te beinvloeden.

Wij zijn een particuliere leverancier van overheidsoplossingen die voornamelijk werkzaam is in de humanitaire en humanitaire sectoren. Onze medewerkers zijn divers qua cultuur, taal en ervaring, maar we delen een gemeenschappelijk doel en empathie voor mensen die een helpende hand nodig hebben. Samen kunnen we transformatieve oplossingen bieden die levens verbeteren en wereldwijde uitdagingen aanpakken.

We kijken ernaar uit om met u te spreken!

Belangrijkste evenementkenmerken:

  • Virtuele stands: Deelnemers kunnen virtuele stands bezoeken om meer te weten te komen over hun organisaties en beschikbare functies.
  • Live chat: Maak in realtime contact met recruiters via chat, stel vragen en toon uw interesse.
  • Vacatures ter plaatse: Gekwalificeerde kandidaten kunnen deelnemen aan video-interviews en mogelijk een baan aangeboden krijgen tijdens het evenement.

Unificatie Specialist:

Onze Unification Specialists werken nauw samen met de programmadirecteur, Unification Manager, Clinical Services, potentiele sponsors, andere werknemers/personeel of belanghebbenden, indien van toepassing en in samenwerking met het U.S. Department of Health & Human Services (HHS), Office of Refugee Resettlement\’s (ORR) Unaccompanied Children Program en haar zorgverleners, en alle andere klanten en programma\’s die TPG ondersteunt.

Hoe deel te nemen:

“Dit evenement gebruiken om personeel te werven voor deze cruciale functies is een geweldige kans voor zowel onze werkgevers als de sollicitanten die deelnemen.” Christopher H. Deane – Directeur Talentacquisitie. Meld u aan op 16 november om in contact te komen met recruiters en mogelijk een baan aan te nemen.

Voor media vragen:

Christopher H. Deane
Directeur Talentacquisitie
De Providencia Groep
[email protected]


iCrowdNewswire