header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Silver Law Group behaalt FINRA arbitraal vonnis namens investeerders in GWG L obligaties

Nov 17, 2023 3:31 PM ET

Boca Raton, Florida – 8 november 2023 – Silver Law Group is verheugd aan te kondigen dat het een FINRA arbitrage-uitspraak heeft gewonnen namens twee investeerders uit Boston, Massachusetts tegen AGES Financial Services. De investeerders zochten juridische vertegenwoordiging nadat ze aanzienlijke verliezen hadden geleden door te investeren in GWG, een bedrijf dat beweerde winst te maken door te investeren in levensverzekeringspolissen, maar dat failliet is verklaard te midden van enorme verliezen.

Tussen 2018 en 2019 raadde AGES de investeerders aan om meerdere aankopen te doen van GWG L Obligaties, die uiteindelijk instortten toen GWG in 2022 failliet ging. Verwacht wordt dat investeerders aanzienlijke verliezen op de hoofdsom zullen lijden met weinig kans op een zinvol herstel van het GWG-faillissement. Silver Law Group vertegenwoordigt investeerders in de hele Verenigde Staten in soortgelijke claims met betrekking tot GWG L Obligaties, die voornamelijk werden verkocht door kleine of regionale broker-dealers.

De investeerders beweerden, onder andere, dat het makelaarskantoor geen adequate due diligence uitvoerde op de L Obligaties, de risico\’s van de investering verkeerd voorstelde en hun portefeuilles overconcentreerde in complexe en risicovolle alternatieve investeringen, terwijl de L Obligaties werden afgeschilderd als eenvoudige bedrijfsobligaties.

Een FINRA-arbitragepanel in Boston, Massachusetts oordeelde in het voordeel van de beleggers en kende hen meer dan $ 280.000 aan schadevergoeding en rente toe.

Zoals de Wall Street Journal rapporteerde, werden beleggers in het ongewisse gelaten over de GWG L Obligaties, die een vast rendement boden.

GWG had nooit verkocht mogen worden aan particuliere beleggers, die vaak te horen kregen dat deze beleggingen veilig waren en geschikt voor gepensioneerden en anderen die op zoek waren naar inkomen”, zei Scott Silver, managing partner van Silver Law Group en hoofdadvocaat in de FINRA-arbitrageprocedure. Volgens Silver toonde het bewijs aan dat AGES niet de juiste onafhankelijke due diligence uitvoerde op deze investering, te veel vertrouwde op de insiders bij GWG en de obligaties verkocht zelfs nadat de investeerders papierwerk indienden dat alleen conservatieve investeringen wenste.

Ryan Schwamm, een advocaat bij Silver Law Group die assisteerde bij de hoorzitting en het verhoor van de investeerders leidde, verklaarde: “We zijn blij dat we onze clienten hebben kunnen helpen het geld terug te krijgen dat ze nodig hadden voor hun pensioen en voor de gezondheidszorg van hun gezinnen.

Bekijk een kopie van de Award hier:

Silver Law Group is een toonaangevend advocatenkantoor voor effecten- en beleggingsfraude dat zich concentreert op het vertegenwoordigen van beleggers in FINRA-arbitragezaken en het vertegenwoordigen van slachtoffers van Ponzi-constructies in class action-rechtszaken. Onze advocaten zijn toegelaten tot de advocatuur in Florida en New York en vertegenwoordigen beleggers in het hele land.

Naast vele andere opmerkelijke zaken vertegenwoordigt de Silver Law Group een groot aantal GWG-beleggers in vorderingen tegen makelaarskantoren waarin over het algemeen wordt beweerd dat de GWG L Obligaties ongeschikt waren, dat makelaarskantoren geen adequate due diligence hebben uitgevoerd en dat de materiele risico\’s niet naar behoren zijn bekendgemaakt, naast andere beweringen. Lees meer over ons op securitiesfraudattorneys.com.

Scott L. Silver, Esq.

Silver Advocatengroep

11780 W. Sample Road

Coral Springs, FL 33065

800-975-4345 (gratis)

Effectenfraudeadvocaten.nl

www.silv erlaw.com

E-mail: ssilver@silverlaw.com


iCrowdNewswire