header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Voormalig Meta & Coinbase Legal Ops Directeur Akshay Verma treedt toe tot SpotDraft als COO

Nov 17, 2023 3:24 PM ET

NEW YORK – Legal ops maven Akshay Verma treedt als Chief Operating Officer in dienst bij SpotDraft, een koploper op het gebied van software voor het beheer van contractlevenscycli. Verma, beroemd om zijn transformerende rollen bij techreus Meta en cryptogigant Coinbase, zal SpotDraft een nieuwe golf van operationele uitmuntendheid brengen.

Bij Coinbase speelde Verma een belangrijke rol bij de oprichting en groei van de juridische afdeling, waar hij in april 2022 in dienst trad als de eerste directeur juridische zaken. Daarvoor was hij vier jaar lang hoofd juridische zaken van Meta.

SpotDraft, dat bekend staat om zijn innovatieve AI-gestuurde oplossingen voor contractbeheer, ziet Verma als drijvende kracht achter de operationele strategieen en de schaalvergroting van het bedrijf.

CEO en medeoprichter van SpotDraft, Shashank Bijapur: “Akshay\’s staat van dienst en diepgaande inzicht in juridische activiteiten zijn ongeevenaard. Bij SpotDraft zien we een toekomst waarin juridische teams bevrijd zijn van de beperkingen van alledaags, repetitief werk, zodat ze zich kunnen richten op het grotere strategische plaatje. Akshay\’s ervaring sluit naadloos aan bij onze missie. Terwijl we doorgaan met het herdefinieren van het interne juridische landschap, zal zijn expertise van onschatbare waarde zijn om ons naar die visie te leiden.”

Over zijn nieuwe reis zei Akshay Verma: “Meedoen met SpotDraft is een opwindende sprong voorwaarts. Naast het feit dat ik deel uitmaak van een geweldig internationaal team, is het groeipotentieel en de uitdaging van het opschalen van de activiteiten in een snel evoluerende markt wat mij hierheen heeft getrokken. Ik ben blij dat ik de kans krijg om de visie van SpotDraft tot leven te brengen.”

Over SpotDraft

SpotDraft, wereldwijd marktleider in contract lifecycle management (CLM) software, biedt bedrijven gestroomlijnde oplossingen voor het opstellen, onderhandelen, analyseren en samenwerken aan contracten.

Met zijn gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functies – zoals de onlangs gelanceerde AI-plugin voor MS Word, VerifAI – wordt SpotDraft wereldwijd vertrouwd door snelgroeiende bedrijven om hun contractprocessen te optimaliseren en operationele efficientie te bevorderen.

Het team is opgericht door Shashank Bijapur, Madhav Bhagat en Rohith Salim en heeft samen tientallen jaren ervaring op juridisch gebied en in het bouwen van producten van wereldklasse bij bedrijven als Google, Microsoft, Amazon, IBM en Linkedin. Sinds de oprichting heeft SpotDraft zijn inkomsten verdrievoudigd en zijn personeelsbestand jaar na jaar verdubbeld.


iCrowdNewswire