header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Else Nutrition en Danone gaan een bindende meerfasensamenwerking aan

Nov 20, 2023 3:37 PM ET

VANCOUVER, BC, 13 november 2023 – ELSE NUTRITION HOLDINGS INC.

(BABY) (BABYF) (0YL.F) (“Else” of de “Onderneming”), is verheugd aan te kondigen dat het een meerfasensamenwerking is overeengekomen met Danone S.A., een wereldwijd toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in verse zuivelproducten, plantaardige voeding, water en gespecialiseerde voeding.

Else en Danone hebben op 13 november 2023 een intentieverklaring (“LOI”) getekend die voorziet in een meerfasensamenwerking onder voorbehoud van de afronding van bepaalde commerciele voorwaarden. De LOI werd aangegaan nadat Danone een uitgebreide due diligence had uitgevoerd.

In de eerste fase van de samenwerking zullen Else en Danone een licentieovereenkomst aangaan waarbij Else\’s producten, die plantaardig en sojavrij zijn en ondersteund worden door klinisch bewijs, zullen worden opgenomen in Danone\’s gespecialiseerde voedingsportfolio en zullen worden geproduceerd, op de markt gebracht en gecommercialiseerd door Danone. In aanvulling op de eerste fase zullen de partijen onderhandelen over andere mogelijkheden buiten de productcommercialisering.

De partijen verwachten de definitieve overeenkomst tegen het einde van het eerste kwartaal van 2024 te ondertekenen.

Over Danone S.A.

Danone is een toonaangevend wereldwijd voedingsmiddelenconcern dat zich toelegt op vier activiteiten: Essential Dairy and Plant-Based Products, Waters, Early Life Nutrition en Medical Nutrition.

Danone wil inspireren tot gezonder en duurzamer eten en drinken, in lijn met hun visie – Danone, One Planet. One Health – die een sterk geloof weerspiegelt dat de gezondheid van mensen en de gezondheid van de planeet met elkaar verbonden zijn. Danone concentreert zich bewust op snelgroeiende en gezondheidsgerichte categorieen en verbindt zich ertoe om op een efficiente, duurzame en verantwoordelijke manier te werken.

Deze unieke aanpak, historisch gedefinieerd als hun Duaal Project, stelt Danone in staat om zowel aandeelhouders- als maatschappelijke waarde te creeren. Danone houdt zichzelf aan de hoogste normen, zoals blijkt uit de ambitie om een van de eerste multinationals te worden die gecertificeerd is als B Corp™.

Met producten die in meer dan 120 markten worden verkocht, genereerde Danone in 2022 een omzet van ‚ā¨27,661 miljard. Danone\’s portfolio omvat merken die wereldwijd aanwezig zijn (Activia, Actimel, Alpro, Danette, Danonino, Danio, evian, Volvic, Nutrilon/Aptamil, Nutricia) en op hun lokale markten (Aqua, Bledina, Cow & Gate, Bonafont, Horizon Organic, Mizone, Oikos, Silk).

Danone is genoteerd aan Euronext Parijs en op de OTCQX-markt via een ADR-programma (American Depositary Receipt). Het bedrijf is een component van toonaangevende indexen voor maatschappelijke verantwoordelijkheid, waaronder de Dow Jones Sustainability Indexes, Vigeo, de Ethibel Sustainability Index, MSCI Global Sustainability, MSCI Global SRI Indexes en de FTSE4Good Index.

Om dieper in te gaan op het aanbod van Else Nutrition en haar revolutionaire benadering van kindervoeding, bezoek www.elsenutrition.com

Over Else Nutrition Holdings Inc.

Else Nutrition Holdings Inc. (TSX: BABY, OTCQX: BABYF, FSE: 0YL) is een voedings- en voedingsbedrijf in de internationale expansiefase gericht op het ontwikkelen van innovatieve, schone en plantaardige voedings- en voedingsproducten voor baby\’s, peuters, kinderen en volwassenen. De revolutionaire plantaardige, niet-sojavrije formule is een schoon alternatief voor zuivelformules. Sinds de lancering van de plantaardige complete voeding voor peuters, gemaakt van volwaardige voedingsmiddelen, amandelen, boekweit en tapioca, heeft het merk duizenden krachtige getuigenissen en beoordelingen van ouders ontvangen, steun gekregen van nationale retailers en een snelle verkoopgroei bereikt.

Awards en erkenning:

  • “2017 Best Health and Diet Solutions” award op de Global Food Innovation Summit in Milaan.
  • #1 Best Seller op Amazon in het najaar van 2020 in de categorie New Baby & Toddler Formula
  • “Best Dairy Alternative” Award 2021 op World Plant-Based Expo
  • Nexty Award Finalist op Expo West 2022 in de categorie Plant-Based lifestyle
  • In september 2022 werd Else Super Cereal de #1 Best Seller in Baby Cereal van alle merken op Amazon.

Investor Relations Contact:

Crescendo Communications, LLC

Alexandra Schilt

Kantoor: (212) 671-1020 Ext: 305

E-mail: baby@crescendo-ir.com

Lytham Partners, LLC Mr. Ben Shamsian New York | Phoenix Kantoor: (646)829-9701

E: shamsian@lythampartners.com

TSX

Noch de TSX, noch haar regulerende dienstverlener (zoals die term is gedefinieerd in het beleid van de TSX) aanvaardt verantwoordelijkheid voor de geschiktheid of nauwkeurigheid van dit persbericht.

Voorzichtigheid met betrekking tot toekomstgerichte verklaringen

Dit persbericht bevat verklaringen die “toekomstgerichte verklaringen” kunnen zijn in de zin van de toepasselijke effectenwetgeving. Toekomstgerichte verklaringen worden doorgaans aangeduid met woorden als “zullen” of soortgelijke uitdrukkingen. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht omvatten verklaringen met betrekking tot de verwachte data voor het indienen van de financiele documenten van de onderneming. Dergelijke toekomstgerichte verklaringen weerspiegelen huidige schattingen, overtuigingen en aannames, die gebaseerd zijn op de perceptie van het management van de huidige omstandigheden en verwachte toekomstige ontwikkelingen, evenals andere factoren waarvan het management van mening is dat ze passend zijn gezien de omstandigheden. Er kan geen garantie worden gegeven dat het voorgaande juist zal blijken te zijn. Toekomstgerichte verklaringen in dit persbericht gaan onder andere uit van de verwachting dat er geen onderbrekingen of storingen in de toeleveringsketen zullen optreden als gevolg van pandemieen of andere wereldwijde omstandigheden en dat de productie-, bemiddelings- en logistieke overeenkomsten met de onderneming niet worden beeindigd. De werkelijke resultaten kunnen afwijken van de schattingen, overtuigingen en veronderstellingen die worden uitgedrukt of geimpliceerd in de toekomstgerichte verklaringen. Lezers wordt geadviseerd niet overmatig te vertrouwen op toekomstgerichte verklaringen, die alleen de verwachtingen van het management weergeven op de datum van dit persbericht. Het bedrijf wijst elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken of te herzien, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige gebeurtenissen of anderszins, tenzij dit wettelijk verplicht is.


iCrowdNewswire