header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LexisNexis wint twee AMEC Awards voor uitmuntende wereldwijde communicatie

Nov 20, 2023 3:23 PM ET

Het internationale prijzenprogramma erkent best practices in onderzoek, meting, inzicht en analyse

20 november 2023 – NEW YORK CITY, NY – LexisNexis Legal & Professional, een toonaangevende leverancier van content- en technologieoplossingen, heeft twee bronzen awards ontvangen van de International Association of Measurement and Evaluation of Communication (AMEC). Het wereldwijde awardprogramma, dat nu zijn21e jaargang ingaat, erkent en viert het belang van onderzoek, meting, inzichten en analyse.

“Erkenning in deze categorieen weerspiegelt niet alleen de prestaties en resultaten van onze klanten, maar ook het vertrouwen dat ze in ons team stellen om hun communicatiedoelstellingen te realiseren”, zegt Jean-Christophe Lahary, hoofd van het Project en Solution Management team bij LexisNexis. “Het geeft voldoening dat onze bijdragen worden erkend door AMEC.”

Deze inspanningen werden geleid door de Nexis® Media Intelligence and Research & Analytics dienst. De dienst combineert mediametrics en menselijke analyses om te begrijpen hoe traditionele en sociale mediaprestaties bijdragen aan de doelen en doelstellingen van een organisatie.

LexisNexis werd bekroond in elke categorie waarvoor het een finalist was, waaronder:

  • Best Use of a Measurement Framework(LexisNexis & TUI-Vertrouwen in TUI opbouwen en meten met geregionaliseerde PR).
  • Best Use of New Technology in Communications Measurement (LexisNexis & Porter Novelli, Almond Board of California-Dekkingsmetriek modern en nauwkeurig gemaakt bij Almond Board of California).

Ga voor meer informatie over de awards naar https://amecorg.com/awards/winners-2023/

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis® Legal & Professional levert juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, de besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te behalen en de rechtsstaat wereldwijd te bevorderen. Als digitale pionier bracht het bedrijf als eerste juridische en zakelijke informatie online met de Lexis®- enNexis®-services. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met 11.300 werknemers wereldwijd, is onderdeel van RELX, een wereldwijde leverancier van informatiegebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Over AMEC

AMEC is \’s werelds grootste professionele organisatie op het gebied van media-informatie en -inzichten en vertegenwoordigt organisaties en vakmensen die media-evaluatie en communicatieonderzoek leveren. AMEC is gegroeid van zeven leden naar bijna 200 leden in het jaar van het 25-jarig bestaan. AMEC vertegenwoordigt organisaties in 86 landen en meer dan 1000 professionals die zich wereldwijd inzetten voor het meten en evalueren van best practices. AMEC denkt en werkt internationaal en vormt werkgroepen uit verschillende landen om samen te werken aan nieuwe initiatieven, allemaal versterkt door haar levendige chapters in Azie-Pacific, Europa, Latijns-Amerika en Noord-Amerika.

Ga voor meer informatie over Nexis® Media Intelligence-oplossingen naar

www.lexisnexis.com/mediaintelligence

Mediacontact:
Leela Bozonelis
leela.bozonelis@lexisnexis.com
1 929 383 8781


iCrowdNewswire