header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Water Tower Research organiseert hybride Amerikaanse conferentie voor klimaatinvesteerders in New York City

Nov 21, 2023 2:32 PM ET

9 november 2023, ST. PETERSBURG, FL – Water Tower Research(www.watertowerresearch.com) is verheugd aan te kondigen dat het op donderdag 7 december 2023 in New York City de eerste hybride US Climate Investor Conference organiseert. Het evenement wordt gehouden op de locatie van OTC Markets Group op 300 Vesey Street, 12e verdieping, en de presentaties zijn ook virtueel.

Tijdens de conferentie worden een hele dag live presentaties gegeven door een selecte groep bedrijven uit de ClimateTech & Sustainable Investing-sector. Het format bestaat uit presentaties van 25 minuten met Q&A gedurende de dag en panelsessies. Er zal ook gelegenheid zijn voor break-out 1×1 meetings met presenterende bedrijven voor investeerders.

Bevestigde presenterende bedrijven zijn onder andere: TECO 2030 ASA, Loop Industries, Ocean Power Technologies, UGE International, RE Royalties, Revolve Renewable Power, SES AI, Greenland Technologies Holding Corp., Soluna Holdings, Inc., Gevo, Inc., The Metals Company en SolarBank Corp.

In een reactie op de US Climate Investor Conference zei WTR Chief Executive Officer Charlie Phippen: “We zijn verheugd om de eerste US Climate Investor Conference te organiseren en kijken ernaar uit om investeerders te helpen in contact te komen met veel van de toonaangevende ClimateTech-bedrijven in Noord-Amerika. De sector blijft profiteren van sterke rugwind en zal het komende decennium een van de belangrijkste wereldwijde beleggingssectoren blijven.”

Voor het aanvragen van een gratis ticket om de conferentie persoonlijk bij te wonen of voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of OTC Virtual Investor Conferences bezoeken.

Over Water Tower Research

Water Tower Research moderniseert Investor Relations door middel van onderzoeksgedreven communicatie en Investor Engagement. Goed investeringsonderzoek begint met goede informatie. Bij WTR helpen we bedrijven en investeerders met elkaar in contact te komen door deskundige informatiestromen en strategieen te creeren die de basis vormen van een succesvol modern platform voor investeerdersrelaties. Onze analisten en kapitaalmarktprofessionals brengen tientallen jaren ongeevenaarde ervaring en inzicht op Wall Street naar een nieuwe digitale wereld van communicatie met en betrokkenheid van beleggers. Onze onderzoeks- en beleggerscontent wordt verspreid via traditionele onderzoeksaggregators zoals Bloomberg, FactSet, etc., eigen directe distributielijsten, sociale media, zoekmachines en onze website. Hierdoor heeft elke institutionele en particuliere belegger gelijke toegang tot ons hoogwaardige bedrijfsonderzoek. Het is onze missie om bedrijven te helpen hun IR-programma in eigen hand te nemen en beleggers proactief te bereiken, terwijl we beleggers een consistente stroom van kwaliteitsinformatie bieden om hen te helpen de bedrijven en sectoren van onze klanten te begrijpen, evenals de beleggingskansen die zij bieden.


iCrowdNewswire