header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Breeze Airways lanceert Black Friday en Cyber Monday promotie met tot 60% korting op basisprijzen voor retourvluchten op het hele routenetwerk

Nov 24, 2023 11:42 AM ET

CYBREEZE WEEK loopt tot en met Cyber Monday en bevat Breeze\’s grootste kortingen ooit.

Salt Lake City, UT (22 november 2023)Breeze Airways, de enige NLCC, of \’Nice Low Cost Carrier\’ in de VS, kondigt vandaag haar grootste kortingen ooit aan met tot 60 procent* korting op basistarieven voor retourreizen tot volgende zomer. De promotie is beschikbaar bij aankoop voor 27 november, met gebruik van de promotiecode \’CYBER\’ bij het afrekenen op de Breeze-app of op www.flybreeze.com.

De \’CYBREEZE WEEK\’ promotie is beschikbaar vanuit alle 45 steden van Breeze en op alle ongeveer 150 routes, voor reizen van 1 december tot 1 september 2024. De CYBREEZE basistarief kortingen varieren afhankelijk van de reisdagen, maar zijn beschikbaar voor de komende negen reismaanden – zelfs reizen met Kerstmis en Nieuwjaar zijn met korting.

De promotie biedt een korting van 60 procent op alle basistarieven voor rondreizen tussen 1 en 20 december 2023 en van 3 januari tot 10 februari 2024. Een korting van 40 procent is beschikbaar voor reizen in de zomer tussen 14 augustus en 1 september 2024.

“Iedereen houdt van een geweldige deal voor Black Friday en Cyber Monday,” zegt Breeze Airways\’ President Tom Doxey. “Maar onze CYBREEZE WEEK promotie biedt veel meer dan dat, met onze grootste kortingen ooit beschikbaar op de verkoop gedurende vijf dagen. En zonder wijzigings- of annuleringskosten, is het een geweldige kans om vooruit te plannen en lage tarieven vast te leggen voor reizen tot de volgende zomer.”

Breeze is door de lezers van Travel Leisure voor het tweede achtereenvolgende jaar erkend als een van de Top 5 beste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen en biedt gasten zowel gebundelde als a la carte opties die bekend staan als Nice, Nicer en, op vluchten die worden uitgevoerd met de Airbus A220-300, Nicest. De Nicest-bundel omvat twee ingecheckte koffers, prioriteit bij het instappen en Breeze Ascent, de premium inflight experience van de luchtvaartmaatschappij met 2×2 stoelen in relaxstijl en gratis hapjes en drankjes, inclusief alcohol.

Breeze rekent geen wijzigings- of annuleringskosten tot 15 minuten voor vertrek en biedt andere voordelen zoals gratis zitplaatsen voor gezinnen en a la carte prijzen. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken die worden geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.

*Korting is alleen van toepassing op nieuwe reserveringen voor geselecteerde retourvluchten met promo code CYBER. De voorraad is beperkt en er geldt geen aankoopverplichting vooraf. Promotie moet worden gekocht op flybreeze.com of op de Breeze app van 22 november 2023 tot 27 november 2023 (23:59 pm ET). *60% korting geldt voor reizen van 1 december 2023 tot en met 20 december 2023 en van 3 januari 2024 tot en met 10 februari 2024. *40% korting geldt voor reizen van 14 augustus 2024 tot 1 september 2024. *25% korting geldt voor reizen van 21 april 2024 tot en met 22 mei 2024. *20% korting geldt voor reizen van 11 februari 2024 tot en met 20 april 2024. *10% korting geldt voor reizen van 21 december 2023 t/m 2 januari 2024 en van 23 mei 2024 t/m 13 augustus 2024. Reizen moeten worden gevlogen op in aanmerking komende reisdata om de korting volledig te kunnen toepassen. Alle tariefregels zijn van toepassing. Bepaalde vluchten of reisdagen kunnen mogelijk niet beschikbaar zijn. Tarieven, tariefklassen, regels, routes en schema\’s kunnen zonder kennisgeving worden gewijzigd of vrijgesteld. Het kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Alle wijzigingen of aanpassingen aan in aanmerking komende promotiereserveringen zijn onderhevig aan tariefherziening. Er kan een verschil in tarief tegen de huidige tariefprijs van toepassing zijn. Andere beperkingen kunnen van toepassing zijn.

Breeze B-Roll voor Broadcast Media:
https://spaces.hightail.com/receive/wdVrjlK9EX

Andere Breeze persberichten en informatie:
https://www.flybreeze.com/news

Over Breeze Airways

Breeze Airways is in mei 2021 van start gegaan en is de afgelopen twee jaar door Travel Leisure magazine\’s World\’s Best Awards uitgeroepen tot een van de beste binnenlandse luchtvaartmaatschappijen van de VS (#2 in 2022 en #4 in 2023). Breeze biedt een mix van meer dan 150 non-stop routes gedurende het hele jaar en seizoensgebonden routes tussen 45 steden in 27 staten. Breeze is opgericht door luchtvaartondernemer David Neeleman en exploiteert een vloot van Embraer 190/195 en Airbus A220-300 vliegtuigen, met een focus op het aanbieden van efficiente en betaalbare vluchten tussen secundaire luchthavens, waarbij hubs worden omzeild voor kortere reistijden. Met naadloos boeken, geen wijzigings- of annuleringskosten, tot 24 maanden aan herbruikbaar vluchttegoed en op maat gemaakte vluchtkenmerken – waaronder gratis zitplaatsen voor gezinnen – geleverd via een gestroomlijnde en eenvoudige app, maakt Breeze het gemakkelijk om te kopen en gemakkelijk om te vliegen. Kom meer te weten over het vluchtaanbod van Breeze via onze site of de app.


iCrowdNewswire