header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Bruno Roch sluit zich aan bij de Energie Getuigen Praktijk van SEDA Expert

Nov 24, 2023 11:50 AM ET

New York, NY, 24 november 2023 – SEDA Experts LLC, een toonaangevend expertisebureau dat financiele expertisediensten van wereldklasse levert, kondigde vandaag aan dat Bruno Roch is toegetreden tot het bedrijf als Managing Director.

“We zijn verheugd om onze energiepraktijk uit te breiden met de toevoeging van Bruno Roch”, zegt Damiano Colnago, Managing Partner van SEDA Experts.

Bruno Roch heeft meer dan 20 jaar ervaring op de energiemarkten met zowel fysieke als derivatentransacties en heeft toezicht gehouden op wereldwijde handelsactiviteiten bij onder andere Goldman Sachs en Trafigura. Hij is een expert van wereldklasse op het gebied van elektriciteit, gas, droge vracht, ijzererts, meststoffen, biomassa, emissies, petroleumcoke, thermische en metallurgische kolen.

Voordat Bruno bij SEDA kwam, bekleedde hij de positie van voorzitter, uitvoerend directeur van SUEK AG (Marketing en Handel), evenals Chief Commercial Officer (CCO) van de SUEK Groep. Zijn verantwoordelijkheden omvatten het toezicht houden op een divers portfolio van producten, waaronder belangrijke infrastructuurelementen zoals havens, opslagplaatsen, energiecentrales, spoorwegen en mijnen. Hij hield toezicht op zowel de activa van het bedrijf als die van derden, goed voor meer dan 120 miljoen ton per jaar en 17.000 MW aan stroom- en warmtecapaciteit, evenals investeringen in infrastructuur en activa.

Bruno was hiervoor senior trader bij Trafigura Pte. Ltd. Zijn verantwoordelijkheden strekten zich uit tot het origineren van Russische producten en Noord-Amerika en Latam, het samenstellen van teams en het verhandelen van de grondstoffen. Hij was ook verantwoordelijk voor het beheer van de logistieke activa van de groep en mijnbouwinvesteringen vanuit een commercieel perspectief. Hij was eerder verantwoordelijk voor de Atlantische markten in thermische kolen, petroleumcoke, cokeskolen en metallurgische cokes en verhandelde derivaten in kolen, cokeskolen, vracht en stookolie.

Bruno werkte eerder bij Goldman Sachs als Executive Director in hun Commodities divisie, waar hij het Pacific en vervolgens het Atlantic Physical Coal book verhandelde, van de aanbodzijde van Colombia, de VS, Zuid-Afrika en Rusland tot de eindgebruiker in Zuid- en Centraal-Amerika en Noord-Amerika, plus de Europese en mediterrane nutsbedrijven en af en toe ook Aziatische nutsbedrijven. Daarnaast verhandelde hij ook Europese stroom, emissies en aardgas.

Tot zijn aanvullende verantwoordelijkheden behoorde het beheer van de commerciele en logistieke kant van de aankoop van een Colombiaanse kolenmijn door deze te optimaliseren binnen een bestaande Atlantische portefeuille en de integratie van de fysieke kolenactiviteiten die werden overgenomen van Constellation Energy met meer dan 100 fysieke kolen- en vrachtcontracten.

Over SEDA Experts LLC

SEDA is een toonaangevend expertisebureau gespecialiseerd in financiele diensten. Wij ondersteunen internationale advocatenkantoren door het aanbieden van het hoogste niveau van expertise in de financiele sector en het bieden van toegang tot de meest invloedrijke leiders in de financiele dienstverlening. Wij bieden superieur onafhankelijk advies, gegevensanalyses, waardebepaling en elite expertiserapporten en getuigenisdiensten aan advocatenkantoren, toezichthouders en toonaangevende financiele instellingen.


iCrowdNewswire