header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Eindelijk een handsfree reiswagen die de last van uw schouders neemt: de nieuwe HipStar® Trailers Store is live!

Nov 24, 2023 11:40 AM ET

Reizen is leuk: lokaal, interstatelijk, avontuurlijk of internationaal. Vaak is een van de vervelende aspecten van de reis de bagage die met de rugzak, aan de schouder of in een koffer moet worden meegesleept. Dat is waar HipStar® een nieuw leven inblaast. Het multifunctionele reiswagentje wordt met een harnas aan de heupen bevestigd en helpt om allerlei soorten bagage op twee wielen te dragen. Het volgt de gebruiker als een schaduw, een metgezel waarop je altijd kunt vertrouwen, met alle soorten ladingen.

Het gepatenteerde concept is het geesteskind van Igor Koshutin, CEO en oprichter, en is gefinancierd op Indiegogo. In zeer korte tijd is HipStar® wereldwijd de eerste keuze geworden voor velen in meer dan 30 landen. De eerste klanten deelden hun feedback. HipStar® is ontworpen als een volledig verstelbaar, handsfree universeel reiskarretje en is gebaseerd op het principe van gewichtsverdeling langs de as zodat het zwaartepunt zich boven en iets voor de as bevindt.

Dit resulteert in een perfecte verdeling van het gewicht van de lading, waardoor elke reis comfortabel is en de belasting en het gedoe van het reizen met een lading of bagage wordt weggenomen. Of je nu loopt, wandelt of jogt, er is geen kans dat het karretje omvalt of tegen de persoon botst tijdens de bewegingen. Het harnas en de schokdempers werken synchroon om alle ongewenste afleiding tijdens het bewegen weg te nemen.

Het gepatenteerde ontwerp bevat twee grote wielen, waardoor elke verplaatsing over alle terreinen soepel en zonder hobbels verloopt, en een verstelbaar harnas dat perfect past bij elke tailleomvang. Het heeft ook een intrekbare kickstand waarmee de kar rechtop kan staan. Bovendien kan de kar worden aangepast aan elke lichaamsvorm, grootte en hoogte.

De HipStar® helpt iedereen zijn eigen vakanties en legendes te creëren en is het meest geschikt voor gezinnen, soloreizigers, wandelaars, kampeerders, reddingsteams, oudere volwassenen, militair personeel en zelfs mensen met beperkingen. Bij gebruik helpt het reiswagentje het gewicht te verminderen van 30 tot 40 lbs tot bijna 2,5 tot 3,5 lbs.

De HipStar® kan deel uitmaken van de mobiliteitsreizen van elke persoon, alleen op de benen, in vijf verschillende modi. In de reiswagenmodus wordt het op de heupen vastgebonden op verschillende terreinen. In de rugzakmodus kan hij gemakkelijk op de rug worden gedragen op terreinen die niet geschikt zijn voor wielen. In de koffermodus werkt het bovenste handvat als een koffer en kan het met de hand worden voortgetrokken. In de fietsmodus kan de kar aan de zadelpen worden bevestigd en worden voortgetrokken terwijl men rondfietst. In de reismodus kan de kar dankzij het opvouwbare ontwerp worden opgevouwen en ingepakt.

Ik ben onder de indruk van de HipStar. Hij ziet er robuust uit, voelt sterk aan en is groter dan ik op basis van de foto\’s en video\’s had verwacht. Maar dat is ook positief. Dank U voor Uw harde werk om dit mogelijk te maken, en ik dank U voor deze snelle verzending voor mijn vakantie.” Tamas Jani, Hongarije.

Waar en hoe je ook reist, zelfs een lichte rugzak begint evenveel te wegen als een paar bakstenen. Je wordt moe. Je wordt ongeduldig. Je verspilt de halve dag met rugpijn. Toen werd het idee voor de HipStar® geboren: een rugvrije, handenvrije, lichte, opvouwbare reiskar die het gemakkelijk maakt om zware voorwerpen te verplaatsen over elk terrein met weinig inspanning, letterlijk het zware tilwerk voor u doet en kan worden gebruikt als rugzak of zelfs als fietskar indien nodig!

Op 18 november maakte HipStar deel uit van de Henry Ford Innovation Nation TV Show op CBS – Seizoen 10, Aflevering 7, “Hippe Bagagekar”.

Het HipStar Team is verheugd om dit trotse moment te kunnen delen, want ze kondigen de lancering aan van de nieuwe online winkel HipStar® Aanhangwagens die op 15 november werd gelanceerd. Voor een beperkte tijd is hier een spannende Black Friday-korting van 20%. Gebruik de couponcode R8TYN3X9. Het eindigt op 25 november.

Klik op hipstartrailers.com voor en shop een nieuwe handsfree reiskar, en neem het gewicht van je rug!

HipStar LLC
www.hipstar.ne
[email protected]