header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Florida bemiddelaar/arbiter Reggie Hicks sluit zich aan bij Upchurch Watson White & Max

Nov 24, 2023 11:17 AM ET

WEST PALM BEACH, Fla. (20 oktober 2023) – Reginald D. Hicks, een ervaren civiele bemiddelaar en arbiter, heeft zich aangesloten bij Upchurch Watson White & Max Mediation Group als een full-time neutrale.

Sinds 1987 vertegenwoordigt hij zowel individuele als zakelijke clienten in de hele staat, voornamelijk in civiele zaken voor jury\’s en rechters. Hij heeft ervaring in deze praktijkgebieden en rekent ze tot de gebieden waarin hij bemiddelt: transport, provincie-, staats- en lokale overheidsgeschillen, Title IX-claims, advocaatkosten, kerkelijke geschillen, burgerrechten, commerciele bouw, discriminatie, familierecht, eminent domein, persoonlijk letsel en politie of rechtshandhaving. Hij is ook beschikbaar om te helpen bij het oplossen van geschillen voordat er rechtszaken worden aangespannen.

“Reggie Hicks brengt een brede achtergrond van civiele proceservaring mee naar zijn fulltime praktijk als neutrale,” aldus John Upchurch, CEO van de groep. “We verwelkomen de gemeenschappen die hij als klant heeft gehad en kijken ernaar uit om hen te dienen via onze gewaardeerde nieuwe collega.”

De heer Hicks is geboren in Florida, groeide op in Broward County en behaalde zijn bachelor in bedrijfskunde (met nadruk op marketing) en zijn graad in de rechten aan de Universiteit van Florida. Hij was officier bij de Amerikaanse marine en diende eervol tot 2002.

Hij is lid van The Florida Bar met een goede reputatie en is toegelaten als advocaat voor het U.S. Court of Appeals for the 11th Circuit en de U.S. Middle en Southern Districts of Florida.

De heer Hicks is ook voormalig voorzitter en huidig emeritus lid van de Florida Board of Bar Examiners en is voorzitter geweest van zowel de Paul C. Perkins Bar Association als de F. Malcolm Cunningham Bar Association.

Hij is afgestudeerd aan Leadership Florida en Leadership Orlando en lid van Florida Blue Key.

Voor meer informatie of voor het plannen van een bemiddeling met de heer Hicks kunt u contact opnemen met zijn casemanager, Lauren Coates, via [email protected].

Over Upchurch Watson White & Max

Upchurch Watson White & Max is een landelijk toonaangevende bemiddelingsspecialistenfirma die bekend staat om het faciliteren van redelijke overeenkomsten om complexe kwesties op te lossen. Vanuit kantoren in Florida en Alabama werken door het Hooggerechtshof gecertificeerde advocaat-bemiddelaars met uiteenlopende specialisaties als door de rechtbank aangewezen en door particulieren aangestelde bemiddelaars, arbiters en neutrale casemanagers, waarbij ze innovatieve methoden van alternatieve geschillenbeslechting in het hele land implementeren. Op het web: uww-adr.com.


iCrowdNewswire