header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Gestolen crypto terughalen van exchanges: Uw juridische opties

Nov 24, 2023 11:32 AM ET

New York, 21 november 2023 – Dilendorf Law Firm, gevestigd in New York, is een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van cryptocurrency, met een primaire focus op cryptofraude en class action-geschillen.

We onderzoeken actief zaken waarbij individuen betrokken zijn die geld hebben verloren als gevolg van cyberaanvallen en fraude op grote Amerikaanse cryptocurrency exchanges, ongeacht het tijdstip van de diefstal.

Amerikaanse wetten op het gebied van consumentenbescherming en cyberbeveiliging zijn in het voordeel van personen die gestolen cryptocurrency van exchanges willen terugvorderen, ongeacht of ze het slachtoffer zijn geworden van sim-swapping, phishing-aanvallen of andere vormen van oplichting.

De bewijslast ligt bij een cryptocurrency exchange om de autorisatie van transacties te bewijzen, ongeacht of de rekening van een klant is gecompromitteerd.

Gereguleerde cryptocurrency exchanges zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid van consumentenfondsen tegen bekende risicovolle kwetsbaarheden en het handhaven van compliant anti-fraude detectiesystemen.

“We leven mee met de schrijnende impact die cyberaanvallen en zwendel kunnen hebben op individuen en hun financiele zekerheid. Onze belangrijkste missie is om juridische begeleiding en ondersteuning te bieden aan mensen die financiele verliezen hebben geleden door deze kwaadwillige activiteiten.

De Amerikaanse overheid en sommige staten hebben cryptocurrency exchanges financiele licenties toevertrouwd om hun activiteiten te verbeteren op een veilige manier die prioriteit geeft aan consumentenbescherming,” aldus Max Dilendorf, de oprichter van Dilendorf Law Firm.

Ongeacht de omstandigheden rond diefstal van een gereguleerde cryptocurrency exchange, blijft de mogelijkheid om het geld terug te krijgen een haalbare optie in overeenstemming met de geldende regelgeving voor consumentenbescherming en cyberbeveiliging die van toepassing is op exchanges.

Het team van cryptocurrency advocaten van het kantoor zal elke zaak individueel evalueren en begeleiding en ondersteuning op maat bieden gedurende het hele juridische proces.

Ga voor meer informatie of het plannen van een gratis consult naar de website van Dilendorf Law Firm of neem contact met ons op via e-mail op [email protected] of per telefoon op 212.457.9797.

Dilendorf Advocatenkantoor, PLLC
Broad Street 85
New York, NY 10004

[Advocaat Reclame]


iCrowdNewswire