header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Haber Law verhoogt toewijding aan volgende generatie door overgang naar LLP

Nov 24, 2023 10:49 AM ET

Prominente partners stijgen op naar Equity Partners

MIAMI, FL., 14 november 2023 – Haber Law uit Miami, een toonaangevend advocatenkantoor uit Zuid-Florida gespecialiseerd in complexe zakelijke geschillen, condominium/HOA, bouwrecht en onroerend goed, kondigde vandaag een belangrijke mijlpaal aan. Het kantoor gaat per 1 januari 2024 over van een Professional Association (P.A.) naar een Limited Liability Partnership (LLP) – een strategische stap die de groei van het kantoor op de lange termijn zal stimuleren en de stabiliteit zal vergroten.

Veel van de partners zullen nu worden gepromoveerd tot equity partners, waarmee hun toewijding aan het succes van het kantoor wordt bevestigd, waaronder Rebecca Casamayor, Steve Davis, Jonathan Goldstein, Harold Lewis, David Podein, Roger Slade en Franchesco Soto. Daarnaast blijft David Haber de Managing en Founding Partner van het kantoor.

“Deze overgang naar een LLP-structuur toont onze toewijding om ons aan te passen en te gedijen in een dynamisch juridisch landschap en om de volgende generatie leiders in onze juridische gemeenschap voor te bereiden. Onze equity partners zijn nu goed gepositioneerd om het bedrijf succesvol de toekomst in te sturen,” zegt Haber.

Over Haber Law

Haber Law is een advocatenkantoor met 30 advocaten en is gevestigd in Miami, Florida. Het kantoor is gespecialiseerd in complexe zakelijke geschillen, bouwrecht, onroerend goed, financien, transactierecht en het recht van Condominium Association en HOA. Het kantoor is toegewijd aan de kernwaarden integriteit, service, toewijding, innovatie, diversiteit en succes. Haber Law is online te vinden op www.haber.law en kan worden bereikt op 305-379-2400.

Media Contact:

Velocitas Interactieve Marketing PR
[email protected]
305.735.9845
BRON Haber Law


iCrowdNewswire