header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


Het Money Service Lab (MSL) lanceert zijn nieuwe issuing processing platform voor banken en emittenten in Europa

Nov 24, 2023 10:33 AM ET

Het Money Service Lab (www.themsl.com) kondigde vandaag de lancering aan van zijn gloednieuwe issuing processing platform dat gericht is op banken, creditcarduitgevers en instellingen voor elektronisch geld in Europa en binnenkort wereldwijd. Het biedt partners een breed scala aan nieuwe functionaliteiten van een van Europa\’s snelst groeiende fintechs.

Conor Doyle, medeoprichter en CEO van MSL: “We zijn verheugd om de lancering aan te kondigen van ons nieuwe state of the art issuing processor platform dat voortkomt uit aanzienlijke ontwikkeling en ervaring zowel als issuer, acquirer en processor wereldwijd. Het Money Service Lab werd meer dan 2 jaar geleden opgericht op basis van de uitgebreide ervaring van ons team met het bouwen en beheren van platforms, waaronder switches voor enkele van de grootste wereldwijde emitterende en wervende processors.

Conor Doyle vervolgt: “Deze eerste lancering in Europa zal binnenkort worden gevolgd door andere aankondigingen, omdat we doorgaan met het certificeren van het platform in de verschillende regio\’s wereldwijd. Binnenkort zullen we verdere certificeringen in andere regio\’s aankondigen, met Latijns-Amerika, het Caribisch gebied en Zuid-Amerika als onze volgende geplande release. Terwijl we verder bouwen aan wereldwijde certificering zijn we bezig met het ondertekenen en uitvoeren van deals met banken, emittenten en programmamanagers die ons vertrouwen om deze toonaangevende oplossingen te leveren, waaronder Multi Currency (veel valuta gekoppeld aan een kaart of rekening) met ons cloud native platform.

Mike Muscato, hoofd technologie en medeoprichter van MSL voegt hieraan toe: “De belangrijkste onderscheidende factor van het Money Service Lab-platform is niet alleen de architectuur en de cloud-native erfenis, maar ook onze ervaring met het bedienen van grote banken en verwerkers, zowel in Noord-Amerika als daarbuiten. We zijn teruggegaan naar de tekentafel en hebben geanalyseerd waar onze klanten naar op zoek waren en wat er ontbrak in de markt, en in de afgelopen twee en een beetje jaar zijn we begonnen met het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van het systeem. Met onze cloud-gebaseerde oplossing kunnen we vrijwel onmiddellijk multi-instances en multi-tenant versies van het platform creeren in elke regio, voor meerdere klanten. Dit betekent voor klanten de mogelijkheid om snel op te zetten en live te gaan met productaanbiedingen voor consumenten en bedrijven, maar ook de bijna oneindige schaalbaarheid in termen van pure verwerkingskracht. Sommige van onze huidige implementaties bij grote verwerkers en banken draaien op werkelijk verbazingwekkende snelheden. We zien regelmatig instanties van onze switch en ons platform die draaien op meer dan 9000 transacties per seconde. Als je dat vergelijkt met bijvoorbeeld de verwerkers die vaak met prepaid werken, dan is MSL in staat om meer dan 4000 keer zoveel transacties tegelijkertijd uit te voeren.

Emilio Gutierrez Garcia, medeoprichter en hoofd partnerships van de MSL Group: “Hoewel de eerste klanten en lanceringen gericht zijn op Europa, zul je MSL in de loop van 2024 en daarna zien lanceren in een aantal landen met tal van klanten. We bevinden ons in de gelukkige positie dat we in onze vorige bedrijven in de voorhoede hebben gestaan bij het leveren van oplossingen voor grote klanten en fintechs en veel partners hebben de hand gereikt om met ons samen te werken aan onze nieuwe reis.

Onze doelmarkt is heel duidelijk afgebakend en ons bedrijfsmodel is flexibel waardoor onze klanten kunnen kiezen uit verschillende opties, waarbij we ofwel het platform en alle taken kunnen hosten en beheren als een managed service, of we kunnen onze klanten ook in staat stellen om veel van de taken van de verwerker zelf uit te voeren,of, ten derde, we geven de technologie in licentie aan de klant zodat ze zelf de verwerker kunnen zijn onder hun eigen naam\’.

Neemvoor alle vragen contact op met MSL via [email protected] of bezoek ons op www.themsl.com.


iCrowdNewswire