header-logo

Kunstmatige intelligentie gedreven marketing communicatie

Vrijwaring: de onderstaande tekst is automatisch vertaald vanuit een andere taal met behulp van een vertaaltool van derden.


LEAP wint opnieuw algemene praktijkmanagementoplossing van het jaar in LegalTech Breakthrough Awards

Nov 24, 2023 10:58 AM ET

JERSEY CITY, NJ, 16 november 2023 – LEAP Legal Software, leverancier van de enige productiviteitsoplossing voor juridische praktijken, heeft vandaag aangekondigd dat het de “Overall Practice Management Solution of the Year” heeft gewonnen bij de 2023 LegalTech Breakthrough Awards, een programma dat toonaangevende innovators in de juridische technologie erkent. Dit is het tweede jaar op rij dat LEAP de hoogste eer heeft gewonnen in de categorie Overall Practice Management.

“2023 is een enorm jaar van groei en innovatie geweest voor ons bedrijf”, zegt Poppy Bale Dyer, CEO van LEAP US. “Deze prijs is een bewijs van zowel de kracht van die innovaties als van de ongeevenaarde waarde die ons product onze klanten biedt. LEAP implementeert voortdurend nieuwe manieren om onze gebruikers tijd en geld te besparen.”

LEAP is de enige uitgebreide, cloud-gebaseerde software waarmee advocatenkantoren hun hele praktijk kunnen beheren via een virtuele locatie. De productiviteitsoplossing voor juridische praktijken LEAP biedt geautomatiseerde functies voor dossierbeheer die het beheer van dossiers en praktijken vereenvoudigen; functies voor juridische publicaties die handmatige gegevensinvoer overbodig maken; mogelijkheden voor het samenstellen en beheren van documenten die tijd besparen en de nauwkeurigheid verbeteren; en software voor juridische boekhouding die betaling en facturering stroomlijnt. Samen geven deze mogelijkheden gebruikers alles wat ze nodig hebben om hun juridische praktijken te beheren en te runnen.

De missie van het jaarlijkse LegalTech Breakthrough Awards programma is het uitvoeren van de meest uitgebreide analyse en evaluatie van de beste technologiebedrijven, oplossingen en producten in de juridische technologiesector van dit moment. Dit jaar trok het programma meer dan 1.500 nominaties uit meer dan 12 verschillende landen over de hele wereld.

“Advocatenkantoren overal ter wereld hebben LEAP omarmd, met hun bewezen staat van dienst op het gebied van veilige en betrouwbare praktijkproductiviteit. We zijn blij te kunnen aankondigen dat zij onze keuze zijn voor \’Overall Practice Management Solution of the Year\’,” aldus Bryan Vaughn, Managing Director van LegalTech Breakthrough Awards. “Sommige bedrijven hebben al tientallen jaren dezelfde inefficiente processen, maar dat is wat ze gewend zijn. Bedrijven willen graag een hoger niveau bereiken door middel van juridische technologie, om zichzelf te bevrijden van repetitief werk en administratieve taken. LEAP biedt advocatenkantoren alles wat ze nodig hebben om hun productiviteit, effcientie en profitabiliteit te maximaliseren.”

Over LEAP:

Met meer dan 60.000 gebruikers wereldwijd is LEAP de enige productiviteitsoplossing voor advocatenkantoren die praktijkbeheer, het samenstellen en beheren van documenten, juridische publicaties en juridische boekhouding combineert voor alle gangbare rechtsgebieden. LEAP is al meer dan dertig jaar toonaangevend op het gebied van juridische technologie en stelt de norm voor advocatenkantoren die hun productiviteit en winstgevendheid willen maximaliseren. Bezoek leap.us voor meer informatie over LEAP.

Over de LegalTech Breakthrough:

Als onderdeel van Tech Breakthrough, een toonaangevend marktintelligentie- en erkenningsplatform voor wereldwijde technologische innovatie en leiderschap, is het LegalTech Breakthrough Awards programma gewijd aan het eren van uitmuntendheid in juridische technologieen, diensten, bedrijven en producten. Het LegalTech Breakthrough Awards programma biedt een forum voor publieke erkenning van de prestaties van LegalTech bedrijven en oplossingen in categorieen waaronder Case Management, Client Relations, Data en Analytics, Documentatie, Juridische Opleidingen, Practice Management, eDiscovery en meer. Ga voor meer informatie naar LegalTechBreakthrough.com

Tech Breakthrough LLC onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt afgebeeld in onze erkenningsprogramma\’s, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met onderscheidingen. Tech Breakthrough LLC erkenning bestaat uit de meningen van de Tech Breakthrough LLC organisatie en mag niet worden opgevat als verklaringen van de feiten. Tech Breakthrough LLC wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit erkenningsprogramma, met inbegrip van garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

Mediacontact:

Laurie KlausnerSVP Marketing, LEAP

[email protected]leap.us


iCrowdNewswire